Het was een hele leerzame ervaring waar ik veel aan heb gehad. en hetgeen wat ik heb geleerd pas ik nu ook dagelijks toe op mn werk.
Bianca Langendoen
Leuke cursus. Corrie is een hele leuke, vrolijke en zeer professionele vrouw. We waren met een klein clubje en kregen de volledige aandacht en het werd zeer leuk gebracht.
Monique Orriens
Aanrader; het was een goede, leuke training met veel leermomenten en de organisatie is van begin tot eind uitstekend.
Fred van Davelaar
Een intense, bruikbare en op praktijk gerichte cursus. Prettig is dat de groep cursisten qua hoeveelheid klein is.
Ellen van den Berg
Het is een zeer leerzame, bruikbare cursus. In de praktijk zal het zeker van pas gaan komen. De uitleg is goed, duidelijk en persoonlijk.
Iwan Albinus
Uitstekende communicatietraining met veel praktijkoefeningen. Door gebruik van camera krijg je te zien hoe anderen jou ervaren. Erg confronterend, maar juist daardoor word je je bewust waarop je je...Uitstekende communicatietraining met veel praktijkoefeningen. Door gebruik van camera krijg je te zien hoe anderen jou ervaren. Erg confronterend, maar juist daardoor word je je bewust waarop je je kunt verbeteren. Heb je je leerdoelen voor ogen en een actieve houding tijdens de training dan zul je zeker vooruitgang boeken in je communicatie.