De cursus klantgerichte telefoniste is gericht om het zo professioneel mogelijk de beller te woord te staan. Er komen een aantal punten voor in die goed toe te passen zijn. Het wordt in een...De cursus klantgerichte telefoniste is gericht om het zo professioneel mogelijk de beller te woord te staan. Er komen een aantal punten voor in die goed toe te passen zijn. Het wordt in een ontspannen sfeer gegeven waarbij duidelijke minpunten van de cusisten aangegeven worden.
Conny Udo
Interessante training die erg leuk is opgezet. Je moet over jezelf nadenken, wat soms ook confronterend kan zijn.
Astrid Klaassen
Een leuke ,verfrissende,praktische ,leerzame en doelgerichte cursus op maat. Kleine groep ,waardoor je veilig voelt om aan je doelen te kunnen werken
Marlie Holtmaat
Ik heb de training zeer prettig en leerzaam ervaren. Elke keer word je geconfronteerd met de werkelijkheid, waardoor je van allerlei dingen heel bewust wordt.
Robbert Gort
Zeer praktijk gerichte training. Daardoor meteen toepasbaar in het dagelijkse werk. Prettige organisatie.
Mark Bakker
Vond het een leerzame cursus communiceren heb er veel van opgestoken kan het goed tijdens mijn werkzaam heden goed gebruiken
Hans van Kleeff
Goed en gericht, wel intensief maar goed afgestemd.
Francois
Leerzame en toepasbare cursus, fijne locatie, de kleine groep was perfect voor openheid naar elkaar toe
Peter van Bragt
Leuke en zeer doeltreffende cursus welke direct in praktijd omgezet kan worden. D.M.V. rolspellen de stof eigen maken wat heel erg goed werkt.
Sabine van Wessel
Duidelijk, bondig en to the point. veel praktische handvatten. veel mogelijkheid tot oefenen en reflectie