Het was het eerste dag deel van drie. Dit is goed bevallen en smaakt naar meer. Goede locatie, vriendelijk personeel, goede trainer.
Bashir Jawad
Deze cursus was voor mij persoonlijk zeer geslaagd. Mooie aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling. Zeer geslaagd.
Erik Veltkamp
Prima training met een enthousiaste trainer die goed ingaat op de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. Tevens was er ruimte voor zelfreflectie en feedback vanuit de groep wat ik als zeer...Prima training met een enthousiaste trainer die goed ingaat op de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. Tevens was er ruimte voor zelfreflectie en feedback vanuit de groep wat ik als zeer leerzaam heb ervaren.
Vincent Quax
Ik heb de training 'Praktisch leidinggeven' als zeer prettig ervaren. De trainer haalt je een aantal keer uit je comfortzone maar doet dit erg goed zonder dat je hier onprettig bij voelt. Ik heb de training 'Praktisch leidinggeven' als zeer prettig ervaren. De trainer haalt je een aantal keer uit je comfortzone maar doet dit erg goed zonder dat je hier onprettig bij voelt.
Zeker een aanrader!
Aad de Winkel
Ik ben al een redelijke tijd inkoper alles ging automatisch maar met dank aan XL10 nieuwe kansen gezien .. ( nogmaals bedankt Maud Hoefnagels )
Belinda Beer
De communicatie training werd door de trainster goed uitgelegd met duidelijke voorbeelden en rollespellen. Ze was professioneel, vriendelijk en nam de tijd om het uit te leggen.
Caroline Slag
Zeer prettig bedrijf om de training te volgen. Prettige trainers die de tijd nemen. Inmiddels al meerdere collega's aanbevolen de training bij jullie te volgen.
Anita van de Loo
Goede training gehad en veel geleerd. Dit direct in de praktijk kunnen toepassen en daar ook positieve feedback van terug gekregen. Erg blij met deze cursus!
Jannine Meijer
Het was een zeer insouirenende training met een goede en deskundige trainer. Heb goede ervaringen met XL10 ook op zakelijk gebied. Zij verzorgen ook trainingen voor ons bedrijf TSN Thuiszorg tot...Het was een zeer insouirenende training met een goede en deskundige trainer. Heb goede ervaringen met XL10 ook op zakelijk gebied. Zij verzorgen ook trainingen voor ons bedrijf TSN Thuiszorg tot volle tevredenheid
Roos Siwalette
De training was informeel en tegelijkertijd professioneel. De (vrouwelijke) trainer deed de training heel kundig. Nam voorbeelden uit mijn praktijk. Ik heb er veel aan gehad. Zij leerde mij bewust...De training was informeel en tegelijkertijd professioneel. De (vrouwelijke) trainer deed de training heel kundig. Nam voorbeelden uit mijn praktijk. Ik heb er veel aan gehad. Zij leerde mij bewust met mijn gedrag om te gaan en het ten goede te keren. Ik ben er nog lang niet maar heb handvatten gekregen om mij te helpen.