Het was een opleiding waar veel geleerd wordt op het gebied van telefonische contacten met ouders/klanten. Het geleerde is goed bruikbaar.
Mark Wijk
Leuke groep van 6 cursisten in hotel Van der Valk Ridderkerk. 2 maandagen les gehad van René Velthuis (commerciële vaardigheden). Top vent! Geeft zeer goed les en brengt het goed over. Ook aan...Leuke groep van 6 cursisten in hotel Van der Valk Ridderkerk. 2 maandagen les gehad van René Velthuis (commerciële vaardigheden). Top vent! Geeft zeer goed les en brengt het goed over. Ook aan persoonlijke aandacht ontbreekt het niet. Heb veel geleerd en kan veel hiervan in de praktijk brengen. Lunch was ook goed geregeld (lopend buffet).
Wendy L'Amie
Ik vond het een hele fijne training waar ik echt iets aan heb gehad. Susan is een erg leuke trainster, waarbij je heel goed je zelf kunt zijn. En ik was dan ook blij dat zij ook de terugkomdag deed....Ik vond het een hele fijne training waar ik echt iets aan heb gehad. Susan is een erg leuke trainster, waarbij je heel goed je zelf kunt zijn. En ik was dan ook blij dat zij ook de terugkomdag deed. De organisatie heb ik wel als minder ervaren. Alles op het laatste moment en onvolledig.
Jelmer Brouwer
Deze training heeft mij, mede door een enthousiaste trainer en een gestructureerde / logisch opgebouwde training, verder geholpen bij het ontwikkelen van mijn vooraf vastgestelde leerdoelen. Een...Deze training heeft mij, mede door een enthousiaste trainer en een gestructureerde / logisch opgebouwde training, verder geholpen bij het ontwikkelen van mijn vooraf vastgestelde leerdoelen. Een leuke en leerzame training welke een duidelijke en verhelderende blik geeft op het voeren van commerciële gesprekken.
Een zeer leerzame en interessante training. Zeer goed toepasbaar in de praktijk. Een leuke en enthousiaste cursus begeleider.
De training was leerzaam doordat er eerst goed geïnventariseerd werd wat de leerdoelen van eenieder waren en hier op ingespeeld werd met praktijkoefeningen. Daarnaast was er veel persoonlijke...De training was leerzaam doordat er eerst goed geïnventariseerd werd wat de leerdoelen van eenieder waren en hier op ingespeeld werd met praktijkoefeningen. Daarnaast was er veel persoonlijke aandacht omdat de groep klein was (3 personen). De organisatie van de training vond ik wel tegenvallen: de training begon later en stopte eerder dan vermeld, de 2e trainingsdag is verzet, en de ruimte was veel te groot.
Maureen Vreekamp
Eerst huiverig voor de rollenspellen maar dankzij de kleine groep en de begeleiding van Rob waren zelfs de rollenspellen leuk om te doen en vooral leerzaam. Telkens werd je mening gevraagd, ook bij...Eerst huiverig voor de rollenspellen maar dankzij de kleine groep en de begeleiding van Rob waren zelfs de rollenspellen leuk om te doen en vooral leerzaam. Telkens werd je mening gevraagd, ook bij andere cursisten en dat is leerzaam.
Alexander van den Tweel
Met veel plezier de training Effectief Communiceren gevolgd onder uitstekende en deskundige leiding van Rob Pijlman. Deze training zal voor velen een eye-opener zijn en is uitstekend toepasbaar in...Met veel plezier de training Effectief Communiceren gevolgd onder uitstekende en deskundige leiding van Rob Pijlman. Deze training zal voor velen een eye-opener zijn en is uitstekend toepasbaar in de praktijk. Twee leuke en nuttige dagen!
Els van Buren
Inspirerend! Dat is het woord wat past bij mijn ervaring van deze training. In twee dagen is mijn persoonlijk functioneren meer helder geworden en heb ik naast goede tips ook meer zelfvertrouwen...Inspirerend! Dat is het woord wat past bij mijn ervaring van deze training. In twee dagen is mijn persoonlijk functioneren meer helder geworden en heb ik naast goede tips ook meer zelfvertrouwen ontwikkeld in mijn functie als meewerkend leidinggevende! Ik heb er zin in om er mee aan de slag te blijven gaan...
Ilse Schaepers
Praktische training, lekker veel geoefend, leuke groep, trainer gaat in op specifieke cases van de deelnemer.