XLcasa

Mulder

Formidabele service

Geweldige service. Snelle afhandeling van alle vragen. De taxatie werd snel verzorgd. Plaatsing van de woning naar Funda verliep vlekkenloos. Tot nu toe alleen nog maar positief. Als het zo door... Geweldige service. Snelle afhandeling van alle vragen. De taxatie werd snel verzorgd. Plaatsing van de woning naar Funda verliep vlekkenloos. Tot nu toe alleen nog maar positief. Als het zo door gaat is ons huis zo verkocht.

Aan iedereen aan te raden.

Reactie XLcasa:

we doen elke dag ons best en dan is dit heel leuk om te lezen!

Kees de Groot

Leeuwarden

Top makelaar!!

hemprig

Heemraad 34

transparant, betrokken en goede samenwerking

h de graaf

Tevreden

Tot nu toe loopt alles goed.goede service

Feedback

XLCasa gaat professioneel om met de aanvraag en heeft een vrij goede website om zaken via "self-service" af te handelen.

R. de Leeuw

Prima ervaring tot nu toe!

Ons eerste huis verkopen, spannend! Op de radio gehoord over XLCasa, profiel online aangemaakt en na 2 weken de gratis variant te hebben gebruikt over geschakeld naar de betalen na verkoop variant.... Ons eerste huis verkopen, spannend! Op de radio gehoord over XLCasa, profiel online aangemaakt en na 2 weken de gratis variant te hebben gebruikt over geschakeld naar de betalen na verkoop variant. Na wat heen en weer mailen en bellen staat ons huis online te koop en hopen we nu snel tot een verkoop te kunnen komen. Prima communicatie!

Frank van der Zande

(Bewerkt)

Keurig opgelost

Bij de aanvang van waren er wat aanloopprobleempjes ivm totaalpakket maar deze zijn allemaal keurig en correct opgelost

Snelle reactie, goede service. Nu nog mijn huis verkopen.

Anne

Fijne service en meer dan bereid een stapje extra te doen

Goede service
Veel extra effort om uitdagingen op te lossen
aardige mensen
nu nog mijn huis verkopen!

Ed Leegstra

Eindelijk een makelaar die meedenkt!

XL Casa heeft de verwachting die je van een makelaar hebt, ruimschoots overtroffen op het gebied van Prijs (echt de goedkoopste), Kwaliteit (er wordt alles aan gedaan om je huis tegen de beste prijs... XL Casa heeft de verwachting die je van een makelaar hebt, ruimschoots overtroffen op het gebied van Prijs (echt de goedkoopste), Kwaliteit (er wordt alles aan gedaan om je huis tegen de beste prijs te verkopen), Service ( je wordt teruggebeld).