XLEasy

Johan de Wit

Prettig contact met een vast contactpersoon wordt er goed met je meegedacht en is men snel in de geboden oplossingen. Erg prettig als particulier.

Bianca

Goede en snelle service.
Klantvriendelijk en je worst goed geholpen. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

Bebbee

Prima ervaring met goede bereikbaarheid.En snelle reacties als je een vraag hebt.

Helena

Voor het aanvragen van een nieuwe leasewagen en extra info ben ik goed bijgestaan door XLEasy. Bij vragen wordt ik netjes geholpen, maar lukt niet altijd direct, gaat voornamelijk via de mail. Ik... Voor het aanvragen van een nieuwe leasewagen en extra info ben ik goed bijgestaan door XLEasy. Bij vragen wordt ik netjes geholpen, maar lukt niet altijd direct, gaat voornamelijk via de mail. Ik mis wat goede uitleg soms over waar ik moet zijn voor wat, daar zou wellicht nog een slag in gemaakt kunnen worden.

Tot nu toe is deze prima. Buiten het afsluiten van het leasecontract heb ik nog geen contact hoeven hebben met jullie en kan ik daardoor niet goed beoordelen hoe mijn ervaring is.

Behalve aflevering geen ervaring mee gehad.

Paul Klaver

Gewoon goed

Jolyn Lemke

Prima, alles verloopt zoals het hoort

Paul Schijven

Snel reagerend op vragen als ik deze had. Denken mee. Naar mijn idee 1 van de weinige bedrijven die een occasion in private lease aanbieden. Dit ook nog voor een redelijk tarief. Mijn contract loopt... Snel reagerend op vragen als ik deze had. Denken mee. Naar mijn idee 1 van de weinige bedrijven die een occasion in private lease aanbieden. Dit ook nog voor een redelijk tarief. Mijn contract loopt nog 2.5 jaar, maar weet nu al dat ik mijn volgende auto weer bij XLeasy zal afnemen.
Ik ben er zeer tevreden over.

Jozia

Goede aanlevering, duidelijk en makkelijk!