XL Easy heeft ons goed geïnformeerd en Pascal en Ivo zijn vriendelijke, behulpzame medewerkers. We zijn erg blij met onze auto!
Arie
Hartelijk dank voor jullie begeleiding en hulp bij het aanschaffen van onze lease auto. Wij hebben het zeer positief ervaren.
Matthijs
Fons
Voor mij was dit de eerste keer dat ik zaken heb gedaan met XLeasy. Veel contact gehad met Pascal. Steeds weer viel mij op dat hij erg klantgericht is. Snelle en vriendelijke reacties per mail,...Voor mij was dit de eerste keer dat ik zaken heb gedaan met XLeasy. Veel contact gehad met Pascal. Steeds weer viel mij op dat hij erg klantgericht is. Snelle en vriendelijke reacties per mail, behulpzaam waar nodig en goed met mij meegedacht. Kortom : erg fijne ervaring. Contract staat op naam van mijn vrouw Ingrid |Lemmink, de contacten waren met mij.
vriendelijke groet, Fons
Wim
Prima bedrijf. Goed en snel geholpen
Martin
Wij hebben de auto opgehaald in Amersfoort waar we super werden ontvangen. Alles werd uit gelegd en daat werd ook ruim de tijd genomen onder het genot van een bakje koffie/thee. Het nieuwe...Wij hebben de auto opgehaald in Amersfoort waar we super werden ontvangen. Alles werd uit gelegd en daat werd ook ruim de tijd genomen onder het genot van een bakje koffie/thee. Het nieuwe model Opel Corsa is een heerlijke auto om in te rijden. De GS line is ruim en comfortable ingericht. Heeft ook veel accessoires en rijd lekker. Ligt goed op de weg.
Dre
Snel en goed geholpen. Met andere woorden aan te bevelen voor iedereen !!!!
Daniel
Nog niet lang klant maar voor dusver is alles duidelijk en ontvang ik op alle vragen snel en duidelijk antwoord. Auto rijd perfect en de afhandeling bij het ophalen van de auto verliep ook...Nog niet lang klant maar voor dusver is alles duidelijk en ontvang ik op alle vragen snel en duidelijk antwoord. Auto rijd perfect en de afhandeling bij het ophalen van de auto verliep ook soepeltjes. Zeer tevreden!
Lisa
Heel goed geholpen met het bestellen van mijn nieuwe lease auto! Helemaal blij ook toen ik hem ging halen want hij is nog mooier dan ik had verwacht.
Stefan
Alles netjes en vlot verlopen. Een goede services Groetjes Stefan