XLEasy

Joris

We hebben de auto nu een week of twee, maar het proces daarvoor had ik vrij veel vragen nog, maar ik kreeg altijd snel en vriendelijk antwoord.

Er is weleens een miscommunicatie geweest,...

Er is weleens een miscommunicatie geweest, maar dat werd snel opgelost. Fijne mensen en fijne auto!

Alex

Persoonlijke, vriendelijke en vlotte afhandeling aanvraag. Ook levering auto was goed geregeld en alles zonder problemen. De auto zelf bevalt trouwens ook!

Raymond

Ik zou iedereen die een auto wilt leasen naar XLeasy gaan. Ivo en Pascal reageren snel op hun mailtjes en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Wij zijn ook blij met onze keuze van de auto!

nick

Auto zeer goed alleen is er iets in de versnellingsbak niet helemaal goed hij schokt teveel tijdens het optrekken

Petra

Na 1e aanvraag snelle en vriendelijke terug koppeling. Ook later in traject bijna altijd binnen 24 uur reactie op vragen

Milou

Alles is goed verlopen. Goede service en je mails worden snel beantwoord.

Robin

Auto is super en heel goed geholpen door jullie en lekker goedkoop ook zeker een aanrader

Thomas

Je weet wat je wel/niet hebt.
Transparant en scherpe prijs.
Prima adviseurs!

Herjan

Dankzij de snelle reacties vanuit XLEasy wist ik al snel waar ik aan toe was. Omdat het een Kia betreft heb ik wel het nodige geduld moeten hebben, maar ook in dit proces werd ik niet teleurgesteld.... Dankzij de snelle reacties vanuit XLEasy wist ik al snel waar ik aan toe was. Omdat het een Kia betreft heb ik wel het nodige geduld moeten hebben, maar ook in dit proces werd ik niet teleurgesteld. Ik heb nu al de nodige kilometers gemaakt en tot dusver zonder problemen.

Alvin

Vanuit de aanvraag veelvuldig contact gehad met Ivo. Het contact verliep erg snel en vlot. Extra vragen waren geen moeite en doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Er zijn duidelijke voorwaarden... Vanuit de aanvraag veelvuldig contact gehad met Ivo. Het contact verliep erg snel en vlot. Extra vragen waren geen moeite en doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Er zijn duidelijke voorwaarden gecommuniceerd en de afhandeling van de aanvraag was ook erg snel. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook onze tweede auto hier worden ondergebracht vanwege de goede ervaring