XLEasy

anoniem

Fijne persoonlijke service. Erg flexibel en we rijden een mooie auto.

Astrid

Alles is snel geregeld en de auto is geweldig.

Jeroen

Zeer correcte en snelle afhandeling van lease aanvraag.

Yvonne

Vanaf het eerste contact meteen een prettig gevoel. Professioneel, maar ook persoonlijk.

Bjorn

Aanvraag en afhandeling conform verwachting afgewikkeld

Adelien

Perfect en snel geholpen. De auto rijdt heerlijk!

Mark

Erg goed en snel geholpen. Altijd goed bereikbaar en snel antwoord op onze vragen. Enige minpunt is dat we achteraf een rekening kregen voor de tank benzine. Hier was vooraf niet over gecommuniceerd.

Harry

Dat professionaliteit geen 10 is geworden komt door het verzenden en door mij ontvangen van een leas afwijs mail. Daar schrik je van want je weet zelf dat je credite waardig bent. Gelukkig kwam er... Dat professionaliteit geen 10 is geworden komt door het verzenden en door mij ontvangen van een leas afwijs mail. Daar schrik je van want je weet zelf dat je credite waardig bent. Gelukkig kwam er direct een mail overheen waarin een excuus en de verklaring dat er enkele gegevens meer nodig waren. Er was dus geen probleem maar het voelde toch even niet lekker. Verder alles PERFECT geregeld door jullie en daarvoor dank.

Miriam

Erg vriendelijk, zeer persoonlijk en betrokken. Ben erg te spreken over de klantbenadering van Ivo en Pascal. Aanrader!

Raymond

Goed geholpen en een goede prijs in vergelijking met andere bedrijven. Het proces verliep soepel en snel. Zeker een aanrader!