Enorm jammer dat het pand waar XLeasy is gehuisd vestigt niet rolstoel vriendelijk is. Eerste contact met medewerker was kort en niet het geen wat we verwachte. Teleurgesteld met beperkte...Enorm jammer dat het pand waar XLeasy is gehuisd vestigt niet rolstoel vriendelijk is. Eerste contact met medewerker was kort en niet het geen wat we verwachte. Teleurgesteld met beperkte info naar huis. Volgende dag naar de Seat dealer (auto de Haas) die ons verder heel goed/fijn heeft geholpen en ons ondersteunde en begeleiden ivm o.a. XLeasy, BKR, advies...enz.
Marc
Via de Skoda dealer werden wij in contact gebracht met XL Easy en de snelle reactie was prettig.
Raúl
De aanbieding was zeer scherp en de voorwaarden duidelijk. De levering van de auto was geheel naar wens. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben
Richard
Wij zijn goed en naar tevredenheid geholpen,door Ivo van Boeijen. De nieuwe auto bevalt goed we vinden het een fijne auto.
Lorraine
Ik ben heel erg tevreden met de service. Ik heb dit hele traject van aanvraag met Pascal gehad en hij heeft mij goed geholpen. Hij gaf ook altijd direct antwoord op mijn vragen.
Veerle
De vriendelijkheid, oprechtheid van dit bedrijf waardeer ik enorm. Tijdens het proces van bestellen tot en met het leveren zijn zij heel betrokken geweest en hebben ze altijd voor mij klaar gestaan....De vriendelijkheid, oprechtheid van dit bedrijf waardeer ik enorm. Tijdens het proces van bestellen tot en met het leveren zijn zij heel betrokken geweest en hebben ze altijd voor mij klaar gestaan. Mede dankzij de snelle reacties op e-mails en telefoontjes heeft het maar 3 weken geduurd totdat de auto geleverd werd. Ik raad iedereen aan om bij xleasy een auto te bestellen.
Tomas
Vanaf moment 1 heeft Ivo duidelijk gecommuniceerd met betrekking tot alle lopende zaken. Echt een top partij die doen wat ze beloven, mocht dit onverhoopt niet kunnen dan wordt er een passend...Vanaf moment 1 heeft Ivo duidelijk gecommuniceerd met betrekking tot alle lopende zaken. Echt een top partij die doen wat ze beloven, mocht dit onverhoopt niet kunnen dan wordt er een passend alternatief geboden.
Conny
Ik heb de auto na 5 weken gekregen. Het duurde even voordat de dealer belde... Er werd in het begin gezegd dat het 3 weken zou duren. Dat viel dus tegen - temeer omdat ik mijn auto had verkocht en...Ik heb de auto na 5 weken gekregen. Het duurde even voordat de dealer belde... Er werd in het begin gezegd dat het 3 weken zou duren. Dat viel dus tegen - temeer omdat ik mijn auto had verkocht en dus lang zonder vervoer zat.
Frank
Met name de transparantie op de website - er wordt volledige openheid gegeven wat wel en wat niet in het contract zit - heeft ons, samen met een goed maandelijkse leasebedrag, over de streep...Met name de transparantie op de website - er wordt volledige openheid gegeven wat wel en wat niet in het contract zit - heeft ons, samen met een goed maandelijkse leasebedrag, over de streep getrokken. Verder hebben we het verloop van het proces van het afsluiten van het contract als erg prettig ervaren: goed bereikbaar, eerlijke antwoorden wat wel en wat neit kan, en adequaat handelend als er even iets niet goed dreigt te gaan (onjuist factuur). Naast 'het afsluitproces' ook erg tevreden met de auto en aflevering door Henri en Herman in Amersfoort. Op naar alleen maar schadevrije kilometers.