Totdat de auto geleverd werd was ik zeer tevreden. Heb nu een discussie over de uitvoering van mijn auto, hopelijk wordt dat opgelost.
marian
Zeer behulpzaam. Reageren snel, denken mee en helpen mee.
Lowie
XLEasy is veruit de goedkoopste voor de opel crossland. Meedenken van Pascal was perfect. Afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden
Ellis
Alleen maar complimenten, snelle afhandeling, klantvriendelijk , dus een blije rijder!
Jan
XL Easy gevonden via medewerker van Autohaas. Prettige samenwerking, goed bereikbaar en vriendelijk geholpen.
Wat mij betreft een aanrader!
Marcel
Top verkoper met name bij Autohaas
Udo
Helemaal top! Natuurlijk zijn er voorwaarden, echter zijn hier helemaal geen kleine lettertjes te vinden. Helder, duidelijk en transparant. Service en klantvriendelijkheid staat bij xleasy voorop....Helemaal top! Natuurlijk zijn er voorwaarden, echter zijn hier helemaal geen kleine lettertjes te vinden. Helder, duidelijk en transparant. Service en klantvriendelijkheid staat bij xleasy voorop. Vooral de ruime keuze van auto’s en modellen hebben mij de doorslag gegeven om met xleasy in zee te gaan.
anoniem
Altijd plezierig contact gehad en afspraken werden nagekomen.
Emiene
Ik ben zeer tevreden over de aangeboden service, vanaf het moment dat ik belangstelling heb getoond om een auto te willen leasen. Er werd heel snel gereageerd op mijn aanvraag. De eindaflevering was...Ik ben zeer tevreden over de aangeboden service, vanaf het moment dat ik belangstelling heb getoond om een auto te willen leasen. Er werd heel snel gereageerd op mijn aanvraag. De eindaflevering was ook keurig verzorgd. Zonder kosten werd mijn auto op een locatie afgeleverd, omdat het mij niet lukte deze in Apeldoorn op te halen. Klasse. Van mij krijgen jullie die 5 sterren.
Harold
Zeer persoonlijk, meedenkend en bereidt te helpen en te luisteren. Prettige ervaring.