Prima. Contact was goed. Terugbel afspraken werden keurig nagekomen.
Prima.
Zeer correcte afhandeling, snelle actie en goede afstemming
Zeer goed
Service kwam pas laat op gang, ondanks dat we direct hebben gebeld en de dag erna de papieren hadden opgestuurd. Pas na 3 maal na dit alles konden we overgaan tot afspraak maken. Ook tijdens het...Service kwam pas laat op gang, ondanks dat we direct hebben gebeld en de dag erna de papieren hadden opgestuurd. Pas na 3 maal na dit alles konden we overgaan tot afspraak maken. Ook tijdens het schadeherstel is er geen communicatie geweest over voortgang ondanks dat het een week duurde. Had het prettig gevonden een verwachte doorlooptijd te hebben gehad. Nu moest ik er opnieuw zelf achteraan
Prima tot zeer goede service met maar 1 kleine kanttekening hieronder aangegeven! Extra compliment voor de snelheid en wijze waarop de auto in Duitsland is vervangen voor vervangend vervoer
Ik ben niet tevreden over de algemene ervaring met XLLease. Dit is een gevolg van een optelling van allerlei dingen die mis zijn gegaan en niet goed zijn opgelost, vooral door slechte communicatie...Ik ben niet tevreden over de algemene ervaring met XLLease. Dit is een gevolg van een optelling van allerlei dingen die mis zijn gegaan en niet goed zijn opgelost, vooral door slechte communicatie en niet luisteren naar klachten en mogelijke handreikingen