XLLease

Mijn ervaring is positief inzake onderhoud en afhandeling schade

Over het algemeen zeer tevreden over XLLease, dit is dan ook mijn eerste leaseauto.

Toen ik de auto kreeg waren er helaas enkele lampjes die bleven branden. Er werd naar mijn idee best moeilijk gedaan over het repareren hiervan en de kosten die hieruit voort kwamen. Uiteraard begrijp ik dat er ook winst gemaakt moet worden door XLLease, maar persoonlijk had ik wel een andere aanpak verwacht.

Voor de rest krijg ik netjes bericht wanneer mijn winterbanden/zomerbanden omgewisseld kunnen worden en hebben zij een net overzicht met o.a. het verbruik, onderhoudshistorie en boetes. Dit vind ik een groot pluspunt.

Heb dit jaar geen contact hoeven op te nemen met XL lease

XLLease is een leasemaatschappij die veel doet voor haar klanten en flexibel is. De medewerkers denken goed met je mee en helpen je!

Goed , geen problemen gehad, mag wel eens vaker een presentje krijgen zoals een waspas met tegoed erop!

Problemen worden altijd netjes en snel afgehandeld en altijd vriendelijk