Mijn ervaringen met XL lease zijn alleen maar positief. ik ben nog niet tegen problemen aangelopen. altijd een nette en correcte afhandeling.
Over het algemeen ben ik tevreden.
De algemene ervaring met xllease, is goed, altijd goed bereikbaar, en iedereen weet waar hij het over heeft. Prima
Prettig, auto werd volgens afspraak en volledig schoon afgeleverd. Auto was in goede staat (niet nieuw) en heeft keurig zijn onderhoud gehad. Krijg netjes meldingen als de auto voor onderhoud, apk...Prettig, auto werd volgens afspraak en volledig schoon afgeleverd. Auto was in goede staat (niet nieuw) en heeft keurig zijn onderhoud gehad. Krijg netjes meldingen als de auto voor onderhoud, apk of bandenwissel naar de dealer moet. Communicatie met medewerkers van XLLease verloopt prettig en duidelijk.
Mijn algemene ervaring met XLLease is zeer positief. Bij vragen zijn zij altijd bereikbaar en je wordt op correcte en adequate wijze geholpen.
Prima ervaring. Maar eenmaal contact gehad betreffende een steen op de ruit en dat werd netjes afgehandeld.