XLLease

Over het algemeen is de ervaring positief. Echter de flexibiliteit/efficientie zou wel wat kunnen verbeteren. Zo had ik begin dit jaar een lekgestoken achterband.Na ruim een uur wachten kwam de... Over het algemeen is de ervaring positief. Echter de flexibiliteit/efficientie zou wel wat kunnen verbeteren. Zo had ik begin dit jaar een lekgestoken achterband.Na ruim een uur wachten kwam de hulpdienst (ANWB), die vervolgens niks mocht doen. De auto moest weggesleept worden, dus na nog een uur wachten kwam de sleepdienst. Auto naar het ANWB steunpunt, dealer was ondertussen gesloten. Vervangend vervoer mee waarin ik vervolgens drie dagen heb rondgereden. Kortom in mijn ogen (als klant) een enorme kostenpost voor het vervangen van één band en een hoop gedoe en geregel. Ik snap dat er regeltjes zijn, maar zo star komt de efficientie niet ten goede.

Jammer dat er erg moeilijk wordt gedaan voor een paar nieuwe ruitenwissers.
Jammer dat er erg moeilijk wordt gedaan voor een paar nieuwe ruitenwissers.
Laatste keer bij onderhoud aangegeven dat ze strepen gaven en slecht werkte. werd toe afgewezen. Na twee maanden ben ik boos naar de garage gegaan om het nu echt te laten herstellen. Werd weer moeilijk over gedaan.
sorry maar zo ga je niet met je klanten om.

Ik heb niet zoveel te maken gehad met XL Lease, wat dus op zich een goed teken is. Mijn persoonlijke ervaring is positief. De mensen denken mee en ik heb nog nooit gehad dat ik bij een bandenwissel... Ik heb niet zoveel te maken gehad met XL Lease, wat dus op zich een goed teken is. Mijn persoonlijke ervaring is positief. De mensen denken mee en ik heb nog nooit gehad dat ik bij een bandenwissel of reparatie extra moest bellen om goedkeuring te krijgen.

Als bestuurder ben ik tevreden met de service die XL Lease biedt.

Zeer tevreden en men heeft alles er aan gedaan om de auto passend in het lease bedrag te krijgen. Het uitwerken en regelen dat er een nieuwe auto kwam (ter vervanging van eerdere auto van XL Lease)... Zeer tevreden en men heeft alles er aan gedaan om de auto passend in het lease bedrag te krijgen. Het uitwerken en regelen dat er een nieuwe auto kwam (ter vervanging van eerdere auto van XL Lease) met alle benodigde accessoires verliep prima. Eigenlijk kan ik zeggen dat de afgelopen 5 jaar goed verlopen zijn en daarom blij dat ik wederom een auto via XL Lease heb gekregen.

Deze is correct, goed en duidelijke communicatielijnen

Zeer goed, snelle reactie tijd op vragen. Zeer correcte afwikkeling van een schade.

XLLease is een leasemaatschappij zoals alle andere