XLLease

Ik heb dit jaar geen persoonlijk contact met XL lease gehad

De personen die bij XL Lease werken zijn zeer klant vriendelijk. Als er problemen zijn lossen ze die perfect op. En de service is zeer breed!

XLLease is al sinds jaar en dag één van onze betrouwbare partners die dat doet wat men belooft. Een service gerichte organisatie als de onze ondersteunen met gedegen kwaliteit en een marktconforme... XLLease is al sinds jaar en dag één van onze betrouwbare partners die dat doet wat men belooft. Een service gerichte organisatie als de onze ondersteunen met gedegen kwaliteit en een marktconforme prijsstrategie.

Tot op heden nog weinig contact gehad met XL Lease (slechts 30.000 km gereden), maar bij het afleveren was er sprake van miscommunicatie. Mijn oude auto en de nieuwe zouden op een bepaalde datum... Tot op heden nog weinig contact gehad met XL Lease (slechts 30.000 km gereden), maar bij het afleveren was er sprake van miscommunicatie. Mijn oude auto en de nieuwe zouden op een bepaalde datum worden omgewisseld. Echter, op de dag zelf bleek er niets geregeld te zijn, naar later bleek kon de datum niet worden gehaald (geen enkele communicatie over geweest). Gelukkig was er na enig telefoneren wel vervangend vervoer mogelijk.

Ik heb nu 2,5 maand een auto via XL en ik heb niets te klagen. Alles verloopt prima!