Centraal geregeld via ons bedrijfsbureau. Contact en service zijn vlgs mij prima. Persoonlijk geen opmerkingen over leasemaatschappij
XL Lease is in korte tijd gebleken niet de maatschappij voor ons.
Ik ben bij XL lease terechtgekomen omdat ik een Audi A3 Sportback Ultra wilde en XL lease is de leasemaatschappij van Autohaas in Apeldoorn, die deze auto in voorraad had. Het contact met XL...Ik ben bij XL lease terechtgekomen omdat ik een Audi A3 Sportback Ultra wilde en XL lease is de leasemaatschappij van Autohaas in Apeldoorn, die deze auto in voorraad had. Het contact met XL lease is heel prettig, je wordt vlot door een vaste contactpersoon geholpen en de service is prima. Zeer concurrerende leaseprijzen.
Persoonlijke, no nonsense benadering. Klant- en servicegericht.
Prima, niet te groot, makkelijke communicatie, bekende personen aan de telefoon of balie, korte lijnen, snelle antwoorden.
Duidelijk contract zonder verassingen. klantvriendelijke medewerkers en zeer alerte reacties op vragen afspraak is afspraak duidelijk advies
Directe communicatielijnen, geen gezeur met betrekking tot wel op niet nieuwe banden of ruitenwissers etc.. goede service, eigen schadeherstel.
Over het algemeen weinig contact nodig, maar als contact noodzakelijk is dan wordt een vraag niet altijd even duidelijk beantwoord of toegelicht. Geen klachten over benadering of klantvriendelijkheid.