Ik mis in begeleiding bij aanschaf een soort dashboard/lijst met alle mogelijk opties die passen binnen het budget. Nu kreeg ik per mail een beperkt aantal opties. Communicatie over levertijden viel...Ik mis in begeleiding bij aanschaf een soort dashboard/lijst met alle mogelijk opties die passen binnen het budget. Nu kreeg ik per mail een beperkt aantal opties. Communicatie over levertijden viel mij tegen, ik moest er zelf actief naar vragen.
FCT
Peter
Zee slecht
R.Dijkstra
Damien Koot
Fijne club, Ronald Elbertsen is een fijne contactpersoon die helder communiceert en prettig is in omgang. Denkt mee en komt met passend advies.
1. Na anderhalf jaar een auto geleverd gekregen die 20% duurder was dan eerder aangegeven in de offerte, met alle gevolgen van dien voor fiscale bijtelling, eigen bijdrage in verband met berijder...1. Na anderhalf jaar een auto geleverd gekregen die 20% duurder was dan eerder aangegeven in de offerte, met alle gevolgen van dien voor fiscale bijtelling, eigen bijdrage in verband met berijder budget etc. Geen enkele waarschuwing of gelegenheid tot aanpassing gedurende de anderhalf jaar durende wachttijd. 2. Wacht al 3 weken op enige voortgang naar aanleiding van schademelding.
FleQs bv
Nu 2x een auto laten rijden via XLL. Ervaring is dat afgegeven offerte uitgangspunten niet overeenkomen met de werkelijkheid. Kosten vallen veel hoger uit. Ik vind dit erg vervelend.
Pas net bij jullie, maar op een vraag geen antwoord en nog geen kentekenbewijs gekregen.
Minimale ervaring. Heb vaak achter mijn nieuwe aauto aan moeten bellen en dat komt omdat je niet op de hoogte wordt gehouden.