IK heb met XLLease een prettige relatie, direct contact, goede accountmanager. Kortom positief.
Genoten van een prima service en meedenken met onze vervoersproblemen.
Prima leasemaatschappij. Snel in beantwoording van vragen.
Wij zijn tevreden over de service van XL Lease
Prima lease maatschappij, helaas is het onderscheidende dat mobility partners had verdwenen.
Vriendelijke mensen, wat lullige manier van omgaan met het contract. WEINIG meedenkend op het moment dat er vernieuwing van contract en dus auto aan de orde komt. Het is wat ingedut allemaal bij...Vriendelijke mensen, wat lullige manier van omgaan met het contract. WEINIG meedenkend op het moment dat er vernieuwing van contract en dus auto aan de orde komt. Het is wat ingedut allemaal bij XLLease.
Slechte ervaring met XL lease, onduidelijke offerte berekening en geen transparantie hierin. Ingeleverde auto die als aanbetaling diende blijkt niet transparant in lease bedrag te zijn verwerkt bij...Slechte ervaring met XL lease, onduidelijke offerte berekening en geen transparantie hierin. Ingeleverde auto die als aanbetaling diende blijkt niet transparant in lease bedrag te zijn verwerkt bij aanpassing van het contract. Xl lease kan dit niet toelichten.
Het leasen gaat naar alle tevredenheid
Het is altijd weer een zeer prettige en professionele ervaring om zaken te doen met XLLease.