XLLease

Afhandeling is goed verlopen. Contact was prettig.

Prima als je geen schade rijdt. Anders word je afgeperst. (Bij all risk verzekerd)

Het melden van de schade verliep makkelijk via de site en bij extra telefonische navraag werd ik goed en vriendelijk geholpen. Ook het proces van het schadeherstel verliep soepel. Het enige... Het melden van de schade verliep makkelijk via de site en bij extra telefonische navraag werd ik goed en vriendelijk geholpen. Ook het proces van het schadeherstel verliep soepel. Het enige verbeterpunt is de communicatie over de voortgang van het herstel. Ik wist niet dat mijn auto gereed was, tot ik 30 minuten voor aflevering gebeld werd dat de chauffeur er bijna was.

Algemene ervaring is prima, alles is soepel verlopen!

Servicegericht. Het was erg fijn dat mijn auto op kantoor werd opgehaald door een aardige medewerker. Luxe dat ik zo geen logistieke uitdaging had om vervangend vervoer tot mijn beschikking te... Servicegericht. Het was erg fijn dat mijn auto op kantoor werd opgehaald door een aardige medewerker. Luxe dat ik zo geen logistieke uitdaging had om vervangend vervoer tot mijn beschikking te krijgen.