XLLease

Mijn ervaring met XLLease zijn heel erg goed. Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen!

Ik rijd nu ongeveer 1 1/2 jaar een skoda van XL lease en ben tot op heden erg tevreden over de service. Staan altijd klaar om je te helpen. De bereikbaarheid als ook de reactietijd zijn prima !

Schade is goed afgehandeld, prettig verlopen met afspraak maken en herstel. Enige verbeterpunt is de terugkoppeling op de schade en hetgeen hersteld is.

Kleur verschil na spuiten

Groot bedrag schoonmaak kosten leen auto ivm roken
Staat nergens dat dit niet mag,zit ool asbak in auto

Zeer klantvriendelijk en betrokken. Erg behulpzaam in de begeleiding van de keuze voor een nieuwe lease auto. Heb ervaren dat zij van het begin tot eind - en zelfs daarna - betrokken zijn in het... Zeer klantvriendelijk en betrokken. Erg behulpzaam in de begeleiding van de keuze voor een nieuwe lease auto. Heb ervaren dat zij van het begin tot eind - en zelfs daarna - betrokken zijn in het traject en door middel van gedegen informatiedeling de klant op de hoogte houdt van de status tijdens het traject. Alle administratie wordt uithanden genomen en alles is prima geregeld.