Amber Wouters

Niks op aan te merken!

Bedankt voor je review. 💪🏼

Geertje

Goed product, zeer snelle service en levering, goede prijs.

Reactie XXL Nutrition:

We zijn erg blij met je review, bedankt! 😇

Gijs Deturck

Heel duidelijke site, voldoende uitleg over de verschillende producten, snelle levering, goeie prijs-kwaliteit

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review te schrijven! 😇

Zaidi

Bedankt voor de 5 sterren review! 🤩

marielle geens

Goed ,snelle levering ,goede produkten tegen goede prijs

Reactie XXL Nutrition:

Leuk dat je jouw ervaring deelt! We zien je graag nog eens terug!

Sam

Levering goed Fat Metabolic Support Powder black Thea echt te vies voor woorden.

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven over je ervaring bij ons. We vinden het jammer om te horen dat het bestelde product niet naar wens was. We willen je verzoeken... Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven over je ervaring bij ons. We vinden het jammer om te horen dat het bestelde product niet naar wens was. We willen je verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice.

A

Flesje is kapot van shakesbeker

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven over je ervaring bij ons. We vinden het jammer om te horen dat er wat defect is. We willen je verzoeken contact op te nemen met onze... Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven over je ervaring bij ons. We vinden het jammer om te horen dat er wat defect is. We willen je verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice, we kunnen zo met je meekijken naar een gepaste oplossing.

Pieter

Top. niks op aan te merke

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review! 💪🏼

M

Bestelling makkelijk te plaatsen, levering snel en nazorg door eigen fout uitstekend.

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review te schrijven! 😇

Sabiha

Super goeie en vriendelijke service. Ik had een probleem met mijn één van mijn bestelling. Dit was tevens mijn eerste bestelling bij xxl nutrition. Via app contact opgenomen en ze hebben het meteen... Super goeie en vriendelijke service. Ik had een probleem met mijn één van mijn bestelling. Dit was tevens mijn eerste bestelling bij xxl nutrition. Via app contact opgenomen en ze hebben het meteen opgelost. De rest van mij producten waren top. Erg tevreden klant erbij. :)

Reactie XXL Nutrition:

Fijn om te horen dat we je goed geholpen hebben. We zien je graag nog eens terug!