Sandy

Goede service en top producten!

Reactie XXL Nutrition:

Fijn om te horen dat de service je bevalt! We zien je graag nog eens terug in onze webwinkel!

Liliana

Eenvoudig te bestellen,snel binnen gekregen,altijd leuk cadeaus. Leuk bedrijf.

Reactie XXL Nutrition:

Leuk om te zien dat XXL Nutrition je bevalt!

Maartje

Via app prima geholpen, netjes geleverd en de iced coffee smaakt ook nog eens erg lekker

Reactie XXL Nutrition:

Leuk om te zien dat XXL Nutrition je bevalt!

Jonathan

Heel tevreden

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de 5 sterren review!

Roxanne Van der Toorn

Top

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de maximale score!

Gloria

Top producten en betrouwbaar !

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je vertrouwen in XXL Nutrition!

w

Super

Reactie XXL Nutrition:

We zijn erg blij met je review, bedankt!

Cindy

Snel en top kwaliteit

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en ons assortiment. We kijken uit naar je volgende bestelling!

Sebas Van polanen

Ik heb alles gekregen maar alleen de gratis shake beker zijn ze hellaas vergeten dat vind ik wel heel jammer

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je review! Ik zie dat je contact hebt gehad met onze klantenservice en dat mijn collega het met je heeft opgelost. 🤩

Michiel

Slechte ervaring met welkomstkorting

Hi Michiel,
Hi Michiel,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. We zien in de bestelling dat je de kortingscode niet hebt toegepast. Hierom is de korting niet verrekend. We kunnen dit niet verrekenen over je bestelling, omdat dit niet mogelijk is in verband met onze administratie. We hebben de aangeboden om de kortingscode te gebruiken bij je volgende bestelling of dat we 10% konden verrekenen over je bestelling in de vorm van een cadeaubon. Dit is uiteindelijk ook de oplossing geweest.