Mirjam

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel

Reactie XXL Nutrition:

Dat vinden wij super fijn om te horen! We doen ons best om de beste service te garanderen

Ibrahim

Ik ben blij me met Deze bedrijf

Reactie XXL Nutrition:

We zijn erg blij met je review, bedankt!

Kim

Snel ingeschreven, besteld en snelle levering! Goede en werkende producten; helemaal niks tevreden!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de maximale score Kim!

Douwe Korte

Ik heb 2 sample packs besteld van proteine poeder. Het ging goed, was allemaal duidelijk en werd snel bezorgd.

Reactie XXL Nutrition:

Super fijn dat je tevreden bent Douwe, bedankt voor de 5 sterren review!

Daan Schiffeleers

Altijd goede service en producten

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review te schrijven!

Liesbeth

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de 5 sterren review!

Micheel

Zeer goed, levering loopt perfect en je kunt zelfs je dag kiezen

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt dat je tevreden bent over onze levering. Ideaal om zelf een dag te kiezen!

Jeremy Van Reemst

Super snel! Maar wat een slecht product.

Reactie XXL Nutrition:

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice waarom je niet tevreden bent over dit product.

Danny

Had iets besteld en kreeg het er niet bij. Gemaild met jullie en kreeg een kortingscode om het opnieuw te bestellen alleen moest toen wel de verzendkosten betalen terwijl ik ervoor voor meer dan €40... Had iets besteld en kreeg het er niet bij. Gemaild met jullie en kreeg een kortingscode om het opnieuw te bestellen alleen moest toen wel de verzendkosten betalen terwijl ik ervoor voor meer dan €40 euro besteld had. Voor de rest wel tevreden

Reactie XXL Nutrition:

Jammer om te horen dat je verzendkosten moest betalen. Gezien je zelf aangaf nog een bestelling te plaatsen was je hoe dan ook deze kosten kwijt. Fijn dat je verder wel tevreden bent Danny!

Laure Vanhonnacker

Heel goed

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review!