Sabriev Elshan

Ik wist niet dat de kwaliteit zo goed was van xxl het is vanaf nu mijn 1st keuze om iets te bestellen

Reactie XXL Nutrition:

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review.

Giselle

Heel tevreden

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review!

Irma Kool

Komt na wat beloofd wordt, producten goed verpakt.

Reactie XXL Nutrition:

We doen ons best om de beste service te garanderen. Leuk om te zien dat het opvalt!

linda

Erg leuke kadobox voor rond de 14 euro

Reactie XXL Nutrition:

Leuk om te zien dat XXL Nutrition je bevalt!

Rony

Alles dik in orden hoor .

Bedankt voor je review!

Janine

Perfect zoals altijd..supersnelle levering..goede communicatie via de mail..en erg goede producten..zeer tevreden!

Reactie XXL Nutrition:

Fijn om te zien dat je zo te spreken bent over XXL Nutrition!

Mariël

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je review! Ik zal het doorgeven aan mijn collega's ;)

Van Beekveld

Snel en goed!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review! Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving niet al te veel informatie verschaffen bij onze producten. Mocht je hulp nodig hebben bij de juiste keuzes voor jou,... Bedankt voor je positieve review! Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving niet al te veel informatie verschaffen bij onze producten. Mocht je hulp nodig hebben bij de juiste keuzes voor jou, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice of onze persoonlijke coaches!

Tim

Ik had om 21.57 besteld in ik had mijn (aardig grote) bestelling de dag daarna voor 12 uur 's middags al in huis. En alles piek fijn in orde, helemaal toppie dus

Reactie XXL Nutrition:

Fijn om te horen dat we je goed geholpen hebben. We zien je graag nog eens terug !

Nicola

Top !

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de 5 sterren review!