Ment

Prima site, wel jammer dat wordt gesteld dat bezorgkosten vanaf bepaald bedrag gratis zijn en wanneer ik dat bedrag overschrijd dat ik alsnog voorde bezorgkosten moet betalen. Verder mischien leuk... Prima site, wel jammer dat wordt gesteld dat bezorgkosten vanaf bepaald bedrag gratis zijn en wanneer ik dat bedrag overschrijd dat ik alsnog voorde bezorgkosten moet betalen. Verder mischien leuk om in de box een flyer of iets te doen. Wel super tof dat je goodie er bij kon kiezen!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je uitgebreide review, we zullen dit zeker meenemen! Mocht je onterecht betaald hebben voor je verzending, kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. We lossen het voor... Bedankt voor je uitgebreide review, we zullen dit zeker meenemen! Mocht je onterecht betaald hebben voor je verzending, kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. We lossen het voor je op!

Marcel Gout

Fijne producten, snel en correct geleverd.

Bedankt voor je review!

Marc

Niet flexibel: het gratis T-shirt kon niet in de juiste maat nagestuurd worden. (Maat was uitverkocht).

Reactie XXL Nutrition:

Jammer dat de juiste maat niet meer leverbaar was, we hopen jesnel terug te zien in onze webshop, zodat de volgende levering beter zal verlopen! Bedankt voor je review.

Joey D

Haalde mijn supps altijd bij de andere aanbieders maar sinds ik bij XXL bestel ben ik hooked! Jullie eigen label is zo sterk, echt heerlijk smakende, goed werkende producten voor een scherpe prijs.... Haalde mijn supps altijd bij de andere aanbieders maar sinds ik bij XXL bestel ben ik hooked! Jullie eigen label is zo sterk, echt heerlijk smakende, goed werkende producten voor een scherpe prijs. Vaste klant erbij dus!!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt Joey, wat goed om te horen dat je zo tevreden over ons bent!

Wendy Dirickx

Altijd goede service, snelle verzending en top kwaliteit!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de 5 sterren review Wendy!

Janet

Dankjewel Janet!

Daan

Top!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review!

Essie

Reactie XXL Nutrition:

We zijn erg blij met je review, bedankt!

Privé

XXL Nutrion

Reactie XXL Nutrition:

Fijn om te horen dat de service je bevalt! We zien je graag nog eens terug in onze webwinkel!

Ik zelf

Alles wat je besteld is goed, die heerlijke pannekoek mix ,heerlijk,eiwitten shake. Mooie handdoeken en als je belt altijd vriendelijk.

Reactie XXL Nutrition:

Leuk dat je jouw ervaring deelt! We zien je graag nog eens terug!