Sjef

Professioneel, neem ruim een jaar artikelen af, nooit problemen mee gehad.

Reactie XXL Nutrition:

Wat fijn om te horen dat je een tevreden terugkerende klant van ons bent. Heel erg bedankt voor de feedback en de waardering! We zien je gauw weer eens terug!

Tonny

Goeie kwaliteit en snelle service

Reactie XXL Nutrition:

Leuk dat je jouw ervaring deelt! We zien je graag nog eens terug!

Bryan

Zoals altijd correct en snelle levering

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de 5 sterren review!

Gert

Ok

Bedankt voor je review.

Yens cuypers

Ik bestel maandelijks en ben zeer tevreden

Tony

Goede producten, service perfect.

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review te schrijven!

j koop

Aardig maar slechte navolging van vragen

Bedankt voor je review!
Vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. Helaas kunnen we geen contact met je terugvinden in ons systeem. We willen je graag verzoeken om nogmaals contact met ons op te nemen met een verwijzing naar deze review. We helpen je graag verder.

Harrie

Eiwit niet lekker

Bedankt voor je review!
Vervelend om te horen dat je de eiwitten die je hebt gehad niet lekker vond. We hebben op onze website sample verpakkingen beschikbaar, dit zijn portie zakjes. Zo kun je namelijk kijken en proeven wat je lekker vindt en wat bij je past. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak, dus daarom verschilt het heel erg per persoon. We raden je een om dit in de toekomst eerst uit te proberen.

Senna

Heb voor het eerst creatine gekocht en ik weet niet of het een placebo effect is, maar ik voelde na de eerste ochtend dat ik het innam en daarna ging trainen gelijk. Ik was sterker en kon veel... Heb voor het eerst creatine gekocht en ik weet niet of het een placebo effect is, maar ik voelde na de eerste ochtend dat ik het innam en daarna ging trainen gelijk. Ik was sterker en kon veel langer door. Ook heb ik de whey delicious vannile gekocht om mijn eiwitten te versterken/ verhogen en deze smaak is echt lekker bij de shake.

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de feedback en de waardering! Wij kijken uit naar je volgende bestelling!

Vanhees rudy

Kwaliteit en goede service

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de producten! Dat waarderen we enorm.