Gert

Neem nu de MAGNESIUM CITRATE tabletten, voor mij echt top

Hi Gert,
Bedankt voor je positieve review!

Linda Antonis

Top produkten

Hi Linda,
We zijn erg blij met je review, bedankt!

Nicolas Van der Sypt

Zeer snelle levering en ook al gebruik gemaakt van de chat , volgens mij de snelste reactie die ik ooit al gehad heb.

Hi Nicolas,
Fijn om te horen dat de service je bevalt! We zien je graag nog eens terug in onze webwinkel!

Wout

Goede kwaliteit en snel geleverd

Hi Wout,

H.H.Tjon Fo

Goede service en snelle levering

Hi,
Bedankt voor je positieve review!

Dirk Gielen

Snelle en correcte levering.

Hi Dirk,
Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en ons assortiment. We kijken uit naar je volgende bestelling!
Met sportieve groet,...
Hi Dirk,

Stacey Mouwen

Goede ervaring en de testen zijn wel zeer gemakkelijk om te weten wat je tekort komt qua vitaminen. Maar ook hulp bij voeding die zeer voedzaam zijn zoals de oatmeal ontbijt shake. Ik ben super... Goede ervaring en de testen zijn wel zeer gemakkelijk om te weten wat je tekort komt qua vitaminen. Maar ook hulp bij voeding die zeer voedzaam zijn zoals de oatmeal ontbijt shake. Ik ben super content en raad het iedereen aan.

Hi Stacey,
Hi Stacey,
Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review te schrijven! Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je over de kwaliteit te spreken bent. We zien je graag nog eens terug!

Y

Beter dan body & fit

Hi,
Bedankt voor je review!

Jasper Neirynck

Ik ben heel tevreden van jullie producten

Hi Jasper,
Bedankt voor je vertrouwen in XXL Nutrition!

Ralph Hakvoort

Grote keuze in echt alle sportvoeding, snelle levering !

Hi Ralph,
Bedankt voor de 5 sterren review!