Esther

Goede Service en snelle levering
Vragen worden netjes beantwoord
Jullie hebben er een vaste klant bij

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de feedback en de waardering! Wij kijken uit naar je volgende bestelling!

Nev

Prettig, fijne website met duidelijke uitleg.
Prettig, fijne website met duidelijke uitleg.
Wel jammer dat er in de verpakking van 1 kilo nog zoveel ruimte zit, dat er makkelijk 1,5 kilo in had gekund. Scheelt ruimte in de opslagkast maar ook in het plastic / afval. Iets om naar te kijken?

Faissal

Geweldig bedrijf, super kwaliteit en supersnelle bezorging. Ik kwam er pas laat achter dat mijn eiwitpoeder op begon te raken en de snelle bezorgtijd is daarom geweldig! Ik was eerst bij body&fit... Geweldig bedrijf, super kwaliteit en supersnelle bezorging. Ik kwam er pas laat achter dat mijn eiwitpoeder op begon te raken en de snelle bezorgtijd is daarom geweldig! Ik was eerst bij body&fit mijn supplementen kopen en de eiwit shakes van dat bedrijf waren helemaal niet goed. Niet alleen lost het eiwitpoeder verschrikkelijk slecht op, OOK kreeg ik er elke keer buikgriep van (het poeder bleek over de datum verstuurs te zijn!), gaf ze toen het voordeel van de twijfel en kocht een voor de tweede keer eiwit poeder bij body&fit en het was weer exact hetzelfde probleem! Nou met XXL GEEN ENKEL PROBLEEM GEHAD OOIT. PRACHT SUPPLEMENTEN MET EEN PRACHTIVE CUSTOMER SERVICE. ALS ER EEN BEDRIJF IS WAAR JE MOET ZIJN IS HET XXL NUTRITION!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de uitgebreide review, dit waarderen we enorm! We zien je graag nog eens terug in onze webwinkel.

Jo Rehor

Snelle zelfde dag, levering.

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de maximale score!

Mick

Snelle en goede levering top spul

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en ons assortiment. We kijken uit naar je volgende bestelling!

Jayson

Het is een heel goed bedrijf
Snelle levering, bij klachten een oplossing
Af en toe is PostNL wel een dag later met leveren.
Op vrijdag besteld is niet altijd zaterdag geleverd.

Reactie XXL Nutrition:

Leuk dat je jouw ervaring deelt! We zien je graag nog eens terug!

Gui Comandulli

I am super happy with the products, the delivery is always quick and on time and there is amazing customer service. I couldn't be happier with XXL Nutrition.

Reactie XXL Nutrition:

Nice of you to share your experience! We look forward to seeing you again!

Richard

Zeker aanrader sporters

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review!

Meesters

Snelle levering netjes verpakt

Reactie XXL Nutrition:

Leuk dat je jouw ervaring deelt! We zien je graag nog eens terug!

Cathy

Het product is echt super en was ook snel geleverd