Annelies

Hele snelle levering en de prijzen van de producten vallen ook goed mee tegenover andere sites

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de review en vertrouwen in XXL! Dat waarderen we enorm.

De Maeyer Dieter

Snelle levering, Goeie producten

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en ons assortiment. We kijken uit naar je volgende bestelling!

Kobe

Kwaliteitsvolle producten tegen en goede prijs en snelle levering.

Mia Venken

Product ziet er goed uit en smaakt ook goed.
Verder liet ik weten dat de gratis gadget niet was meegeleverd en kreeg een kortingbon voor de volgende bestelling.

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review te schrijven!

Kelchtermans Marc

Goede service en kwaliteit dus dik in orde

Reactie XXL Nutrition:

We zijn erg blij met je review, bedankt!

Yusuf Kiraz

Prijzen van sommige dingens zijn te duur, maar in het algemeen is het zeker een aandraden. Het komt de dag erna en als je vragen hebt antwoorden ze zeer snel!

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten! Maar wat minder met de prijzen. Door wereldwijde veranderingen is het voor ons duurder geworden om uw producten te... Bedankt voor de feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten! Maar wat minder met de prijzen. Door wereldwijde veranderingen is het voor ons duurder geworden om uw producten te produceren, op voorraad te houden en te verzenden. We streven naar de beste kwaliteit en service, dit gaat helaas gepaard met prijsstijgingen. We hopen op je begrip!

Lampaert mattias

Altyd prijs kwaliteit 💪

Reactie XXL Nutrition:

Leuk om te zien dat XXL Nutrition je bevalt!

Frederic

Snelle levering en goede producten

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review!

Bjorn Geudens

Super service en super producten.

Reactie XXL Nutrition:

Fijn om te horen dat we je goed geholpen hebben. We zien je graag nog eens terug!

Raymonda Rylant

Snelle service. En de bestelling was echt gelijk ik gehoopt heb. Goed van smaak. Echt geen slechte opmerkingen. Het was ook de eerste keer ik bestelde. Ik kende dit via iemand die het mij aanraade.... Snelle service. En de bestelling was echt gelijk ik gehoopt heb. Goed van smaak. Echt geen slechte opmerkingen. Het was ook de eerste keer ik bestelde. Ik kende dit via iemand die het mij aanraade. En heb al terug 2 bestellingen gedaan. Ik ben heel tevreden over het product de dieet shake. Mvg Raymonda

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de uitgebreide review! We zien je graag nog eens terug in onze webwinkel.