Yunus

Snel en kwaliteit

We zijn erg blij met je review, bedankt! 😇

Philip

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je positieve review! 💪🏼

Van Lierde Dimitri

Goed levertermijn

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We kijken uit naar je volgende bestelling!💪

Ronald

Heel snelle levering , goede producten , enkel de de smaak van XXL Advanced Post Workout valt tegen, hier zou een lekkere variant van mogen komen bv vanille , voor de rest alles Top , Top... Heel snelle levering , goede producten , enkel de de smaak van XXL Advanced Post Workout valt tegen, hier zou een lekkere variant van mogen komen bv vanille , voor de rest alles Top , Top service bij vragen

Reactie XXL Nutrition:

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten, maar jammer om te horen dat de smaak niet naar wens is. We raden aan om altijd eerst een sample te kopen zodat je kan... Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten, maar jammer om te horen dat de smaak niet naar wens is. We raden aan om altijd eerst een sample te kopen zodat je kan testen of dat je de smaak lekker vindt. We hopen dat je in het vervolg de smaak vindt die je zoekt!💪

Hernandez Lisset

Heel goed en snel

Bedankt voor je review. 💪🏼

Quinten Renier

Snelle levering, topkwaliteit producten en waard voor je geld. Zeker een aanrader😊

Bedankt voor je vertrouwen in XXL Nutrition! 💪🏼

Amarkhel nisarahmad

Perfect sneel levering top

Reactie XXL Nutrition:

Leuk dat je jouw ervaring deelt! We zien je graag nog eens terug!

bart

Al heel veel besteld. Goede kwaliteit aan competitieve prijzen.

We zijn erg blij met je review, bedankt! 😇