YEARTH

Richard

Een leuke training waarin je veel leert die je direct in de praktijk kunt gebruiken. De praktische toepasbaarheid van de geleerde vaardigheden maakt het bijzonder waardevol, en het zorgt ervoor dat... Een leuke training waarin je veel leert die je direct in de praktijk kunt gebruiken. De praktische toepasbaarheid van de geleerde vaardigheden maakt het bijzonder waardevol, en het zorgt ervoor dat je de opgedane kennis meteen kunt inzetten in je dagelijkse werk.

Rayen

De manier waarop we diverse onderwerpen hebben behandeld was heel goed. Het heeft mij een andere inkijk gegeven in onze samenwerking. Het kan je wellicht een ander perspectief bieden. Deze training... De manier waarop we diverse onderwerpen hebben behandeld was heel goed. Het heeft mij een andere inkijk gegeven in onze samenwerking. Het kan je wellicht een ander perspectief bieden. Deze training is ideaal voor jong en oud en kan op de lange termijn veel waarde opleveren.

Richard

Effectief Beïnvloeden is een leuke training waarin je praktische handvatten krijgt en veel oefent. De trainingsgroep was een erg leuke groep. De trainer gaf fijne uitleg en structuur tijdens de... Effectief Beïnvloeden is een leuke training waarin je praktische handvatten krijgt en veel oefent. De trainingsgroep was een erg leuke groep. De trainer gaf fijne uitleg en structuur tijdens de trainingsdagen.

Arianne

Een intensieve, maar zeer praktische training. Er werden veel handvatten gegeven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De sfeer in de groep was prettig, en de ervaren trainer zorgde voor een... Een intensieve, maar zeer praktische training. Er werden veel handvatten gegeven die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De sfeer in de groep was prettig, en de ervaren trainer zorgde voor een leerzame en waardevolle ervaring. Het was een uitstekende investering in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Garmt Meulendijks

Ik vond het een inhoudelijk goed onderbouwd verhaal, geïllustreerd aan de hand van werkvormen die inspireren en die ook voorzien in praktische handvatten. Ik zou de training zeker aanbevelen aan... Ik vond het een inhoudelijk goed onderbouwd verhaal, geïllustreerd aan de hand van werkvormen die inspireren en die ook voorzien in praktische handvatten. Ik zou de training zeker aanbevelen aan mensen in een vergelijkbare positie. Hij is ook compact en de locatie is goed bereikbaar.

Het uitwisselen van ervaringen en het actief leren luisteren vond ik heel goed. Het was zeker waardevol om wat meer over je eigen stijl te leren en om ervaringen uit te wisselen.

Renske

De combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling werd op een luchtige manier gepresenteerd, waardoor het makkelijk was om nieuwe inzichten te ontdekken en toe te passen. Het was een... De combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling werd op een luchtige manier gepresenteerd, waardoor het makkelijk was om nieuwe inzichten te ontdekken en toe te passen. Het was een zeer leerzame training met praktische handvatten die direct toepasbaar waren, wat het extra leuk maakte.

Marieke

Ik heb concrete tips en handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk gekregen. Ik zou anderen aanraden om deze training te volgen, want hoewel je misschien al veel doet als adviseur, helpt... Ik heb concrete tips en handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk gekregen. Ik zou anderen aanraden om deze training te volgen, want hoewel je misschien al veel doet als adviseur, helpt de training je om op elk niveau te verbeteren en te groeien.

I. Bakker

De persoonlijke aandacht die de trainer had voor ieder in onze groep was heel prettig. Ook bij vragen van ons ieder kreeg ik ruim voldoende terugkoppeling. Een echte aanrader, tijd voor persoonlijke... De persoonlijke aandacht die de trainer had voor ieder in onze groep was heel prettig. Ook bij vragen van ons ieder kreeg ik ruim voldoende terugkoppeling. Een echte aanrader, tijd voor persoonlijke vragen, leuke afwisseling tussen informatie, kennis en oefeningen met rollenspellen.

Siegfried

De persoonlijke benadering en de geboden gedragsverandering vond ik pluspunten. Een interactieve en goede groepsdynamiek. De ervaringen delen met anderen en andersom (gelijkgestemden) was heel... De persoonlijke benadering en de geboden gedragsverandering vond ik pluspunten. Een interactieve en goede groepsdynamiek. De ervaringen delen met anderen en andersom (gelijkgestemden) was heel waardevol. Ik kan dit zeker aanraden.