YEARTH

Jurgen de Poorter

De tips, tricks en de focus op mijn behoefte. Hiermee alles eruit kunnen halen. Zal zeker andere vertellen over deze training. Ga dit intern meenemen. Deze training is een aanrader voor mijn... De tips, tricks en de focus op mijn behoefte. Hiermee alles eruit kunnen halen. Zal zeker andere vertellen over deze training. Ga dit intern meenemen. Deze training is een aanrader voor mijn pre-sales collega's.

Wat mij het meeste aansprak in de training is dat de trainer altijd bereid is om op je vraag in te gaan en voorbeelden wilt geven. Het is een geweldige training!

Marzena Majewska

De openheid van de training sprak mij het meeste aan in de training Praktisch leidinggeven in vier maanden. De training moet je echt doen! Het had een fijne sfeer, nuttige informatie en maakt je aan... De openheid van de training sprak mij het meeste aan in de training Praktisch leidinggeven in vier maanden. De training moet je echt doen! Het had een fijne sfeer, nuttige informatie en maakt je aan het nadenken.

De combinatie tussen rollenspel (praktijk), theorie en kennis. Dat sprak mij het meeste aan. Leuk om van andere te leren (werksituatie).
De training was leuk, leerzaam en vanaf nu ga ik er veel...
De training was leuk, leerzaam en vanaf nu ga ik er veel mee oefenen.

Coaching technieken, één op één coaching training en ruimte voor delen en verschillende coaching vormen. Dat is het gene wat mij aanspreekt in de training. Het is voornamelijk zeer leerzaam. Je kan... Coaching technieken, één op één coaching training en ruimte voor delen en verschillende coaching vormen. Dat is het gene wat mij aanspreekt in de training. Het is voornamelijk zeer leerzaam. Je kan er voor jezelf veel uithalen. Plus de handvatten om in te zetten voor coaching.

Gerdine Nout

De persoonlijke feedback die de trainer geeft op ieders persoonlijke verhaal, sprak mij het meeste aan. De training assertief optreden en communiceren is zeker een aanrader en je steekt er veel van... De persoonlijke feedback die de trainer geeft op ieders persoonlijke verhaal, sprak mij het meeste aan. De training assertief optreden en communiceren is zeker een aanrader en je steekt er veel van op.

Ronald Zijderveld

Inhoud van de training was prima, alleen de laatste dag via teams/zoom was een drama. Er was ons beloofd dat de digitale training zelfde kwaliteit zou hebben. Trainer Ivo kon hier niets aan doen

Miriam

Veel ruimte voor jezelf, kleine groep (4 personen), dat het 4 maanden duurt, tijd genoeg om het in de praktijk te brengen. Dat zijn de punten die mij het meeste aan heeft gesproken. Goede, leerzame... Veel ruimte voor jezelf, kleine groep (4 personen), dat het 4 maanden duurt, tijd genoeg om het in de praktijk te brengen. Dat zijn de punten die mij het meeste aan heeft gesproken. Goede, leerzame training, kan het iedereen aanbevolen, in welke functie dan ook.

Monique Zwanenburg

De training was heel waardevol. Door een goede mix van theorie en praktijk krijg je goede inzichten in je eigen communicatie en daar kun je verder mee aan de slag. De groep was ook heel fijn, mensen... De training was heel waardevol. Door een goede mix van theorie en praktijk krijg je goede inzichten in je eigen communicatie en daar kun je verder mee aan de slag. De groep was ook heel fijn, mensen met ongeveer dezelfde leerdoelen. Door met elkaar te oefenen leer je veel. De training is zeker een aanrader.

Monique .