Kleine groep en hele persoonlijke aanpak. Inkijk in de verschillende communicatiestijlen en hoe ik daar zelf een rol in kan spelen. Duidelijke handvatten gekregen waarmee ik meteen aan de slag kan....Kleine groep en hele persoonlijke aanpak. Inkijk in de verschillende communicatiestijlen en hoe ik daar zelf een rol in kan spelen. Duidelijke handvatten gekregen waarmee ik meteen aan de slag kan. Wellicht ook interessant dit met je collega's in-company te volgen.
Ervaren en kundige trainer. Fijne locatie in Breda. In de training werd veel gebruikgemaakt van wetenschappelijke modellen en bronnen en relevante combinatie van theorie en werkvormen. Verder...Ervaren en kundige trainer. Fijne locatie in Breda. In de training werd veel gebruikgemaakt van wetenschappelijke modellen en bronnen en relevante combinatie van theorie en werkvormen. Verder handige handvatten om er in de praktijk mee aan de slag te gaan.
Leon
De opbouw van de 1e dag naar de 2e dag was uiteindelijk heel logisch . Het is een duidelijke weg naar assertiviteit toe. De training heeft me een hoop nieuwe inzichten gegeven over hoe ik bepaalde...De opbouw van de 1e dag naar de 2e dag was uiteindelijk heel logisch . Het is een duidelijke weg naar assertiviteit toe. De training heeft me een hoop nieuwe inzichten gegeven over hoe ik bepaalde situaties ook kan zien.
Sabrina
De Time Management training van YEATH Academy biedt meer dan alleen praktische tools; het geeft ook een diepgaande psychologische kijk en bewustwording op waarom je bepaalde patronen hebt. Door deze...De Time Management training van YEATH Academy biedt meer dan alleen praktische tools; het geeft ook een diepgaande psychologische kijk en bewustwording op waarom je bepaalde patronen hebt. Door deze inzichten leer je niet alleen beter om te gaan met je tijd, maar krijg je ook handvatten om jezelf te ontwikkelen. De trainer was zeer deskundig en wist de training inspirerend en waardevol te maken. Voor iedereen die op zoek is naar verdieping in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, is dit een absolute aanrader!
Dave
De training sprak me enorm aan door de aanwezigheid van een tegenpool in de groep, wat me inspireerde tot nieuwe inzichten en toepassingen voor de toekomst. Het was een positieve, leerzame ervaring...De training sprak me enorm aan door de aanwezigheid van een tegenpool in de groep, wat me inspireerde tot nieuwe inzichten en toepassingen voor de toekomst. Het was een positieve, leerzame ervaring die ik iedereen kan aanraden om ook te volgen.
Michael
Het is een fijne en leuke training. Je leert ontzettend veel van elkaar (de andere deelnemers). Je krijgt goede handvatten mee hoe je gesprekken nu beter kan beginnen en durft aan te gaan. Nuttige...Het is een fijne en leuke training. Je leert ontzettend veel van elkaar (de andere deelnemers). Je krijgt goede handvatten mee hoe je gesprekken nu beter kan beginnen en durft aan te gaan. Nuttige training.
Edward Broekhuizen
De duidelijkheid met betrekking tot verschillende zaken met communiceren. Niet iedereen kan dit goed verwoorden, Lémoiro kon de stof uitstekend uitleggen. Feedback geven was ook een fijn onderdeel...De duidelijkheid met betrekking tot verschillende zaken met communiceren. Niet iedereen kan dit goed verwoorden, Lémoiro kon de stof uitstekend uitleggen. Feedback geven was ook een fijn onderdeel waar ik veel aan heb gehad. De training is leuk, leerzaam en er is voldoende ruimte om zelf ook te spreken over betreffende stof.
Lotte van Rooij
En goede trainer, veel persoonlijke aandacht. Je gaat echt in op je eigen leerdoel. Top training. Wat ik echter onduidelijk vond is dat het bij het inschrijven net lijkt of je overal in Nederland of...En goede trainer, veel persoonlijke aandacht. Je gaat echt in op je eigen leerdoel. Top training. Wat ik echter onduidelijk vond is dat het bij het inschrijven net lijkt of je overal in Nederland of online trainingen kan volgen. Dit komt er in de praktijk bij Yearth echter op neer dat je naar Utrecht moet.
De brede blik op omgaan met het team door het belichten van verschillende aspecten - rollenspel was leuk en leerzaam om te doen. Het is ook zeer interessant om van de andere cursisten te leren.
Coert van der Spaa
Het was een prima training met een prima trainer, ben blij dat ik 'm gevolgd heb. Theorie goed uitgelegd, veel ruimte voor praktijk. Leuk om te sparren met onbekende mensen uit andere...Het was een prima training met een prima trainer, ben blij dat ik 'm gevolgd heb. Theorie goed uitgelegd, veel ruimte voor praktijk. Leuk om te sparren met onbekende mensen uit andere bedrijfstakken. Het geleerde is goed toepasbaar in je werk.