De veilige en open sfeer tijdens de training heeft mij het meest aangesproken. En dat de training volledig op onze casussen werd gericht. Een leuke inspirerende training die ik zeker kan aanbevelen.
Eerde Jan
De rollenspellen en gesprekken op een andere manier voeren (theoretisch) hebben mij het meest aangesproken aan deze training. Ik zou andere wel vertellen dat het goed is als je iets langer in de rol...De rollenspellen en gesprekken op een andere manier voeren (theoretisch) hebben mij het meest aangesproken aan deze training. Ik zou andere wel vertellen dat het goed is als je iets langer in de rol zit, zodat je kan toepassen wat je leert.
Léon Haasakker
Tijdens de training waren er veel praktijkvoorbeelden en veel interactie met de trainer en de groep, dat vond ik heel fijn. De training was erg leerzaam en geeft stof tot nadenken mee, welke goed...Tijdens de training waren er veel praktijkvoorbeelden en veel interactie met de trainer en de groep, dat vond ik heel fijn. De training was erg leerzaam en geeft stof tot nadenken mee, welke goed aansluit bij de praktijk.
June Ramsoedit
Wat mij het meest heeft aangesproken aan de training is de manier waarop ik focus kan leggen en hoe om te gaan met aannames. Een leerzame training om jezelf te verbeteren in gedrag, aannames en...Wat mij het meest heeft aangesproken aan de training is de manier waarop ik focus kan leggen en hoe om te gaan met aannames. Een leerzame training om jezelf te verbeteren in gedrag, aannames en communicatie.
Tamara
Ik vond het echt een maatwerkprogramma, naar wens ingericht op basis van de behoefte van de groep. De interactie met de groep, theorie + gedrag (het is meer dan timemanagement alleen en de diepgang...Ik vond het echt een maatwerkprogramma, naar wens ingericht op basis van de behoefte van de groep. De interactie met de groep, theorie + gedrag (het is meer dan timemanagement alleen en de diepgang hebben mij het meest aangesproken. Een aanrader voor mensen die aan de slag willen om een productievere effectiviteitsflow te creeren voor zichzelf en willen weten waar hun gedrag vandaan komt.
Petra Janssen
Ivm ziektedag heb ik nog 1 trainingsdag te gaan maar kan zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Omdat de training 1 op 1 is, hebben we mijn case volledig kunnen behandelen. Liz Fedder, ik...Ivm ziektedag heb ik nog 1 trainingsdag te gaan maar kan zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Omdat de training 1 op 1 is, hebben we mijn case volledig kunnen behandelen. Liz Fedder, ik had me geen betere trainer kunnen wensen. Duidelijke uitleg en een echte inspirator. Iemand die ik zeker andere cursisten toewens. Dank je wel Liz.
Anuschka van Dijke
Prettige trainer, kleine groep dus uitgebreid praktijktoepassingen samen met andere cursisten kunnen bespreken, goede balans theorie en praktijkopdrachten, opdrachten over waaden, communicatie,...Prettige trainer, kleine groep dus uitgebreid praktijktoepassingen samen met andere cursisten kunnen bespreken, goede balans theorie en praktijkopdrachten, opdrachten over waaden, communicatie, gedrag en motivatie meteen toepasbaar in dagelijkse praktijk.
Thijs de Haan
Interessante verdiepende theorie over remote leiderschap in combinatie met praktijkvoorbeelden die helpen bij het beter managen van een team in een digitale setting. Zeker aan te raden in deze...Interessante verdiepende theorie over remote leiderschap in combinatie met praktijkvoorbeelden die helpen bij het beter managen van een team in een digitale setting. Zeker aan te raden in deze periode.
Wat mij het meest aansprak is de persoonlijke aandacht die goed verdeeld werd per persoon. De ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Ik zou deze training zeker aanraden.
Remco van Wijk
Wat ik fijn vond was de persoonlijke benadering. Verdere punten die ik als positief heb ervaren waren de concrete casussen, rollenspellen en het feedback geven aan elkaar. Het was een leerzame...Wat ik fijn vond was de persoonlijke benadering. Verdere punten die ik als positief heb ervaren waren de concrete casussen, rollenspellen en het feedback geven aan elkaar. Het was een leerzame training.