Het was voor mij veelal bekend stof en heb wel veel gehaald uit de ervaringen van anderen. Dit is ook de insteek van deze training op basis van (bekende) modellen je eigen toegevoegd waarde (uniek...Het was voor mij veelal bekend stof en heb wel veel gehaald uit de ervaringen van anderen. Dit is ook de insteek van deze training op basis van (bekende) modellen je eigen toegevoegd waarde (uniek buying point) te bepalen en de onderhandeling voorbereid in te gaan.
Echt leerzaam en interessant! De tijd vloog voorbij en er komen mooie onderwerpen aan bod. De psychologie in het onderhandelen en hoe het menselijk brein daar op reageert sprak mij ook zeker aan. Op...Echt leerzaam en interessant! De tijd vloog voorbij en er komen mooie onderwerpen aan bod. De psychologie in het onderhandelen en hoe het menselijk brein daar op reageert sprak mij ook zeker aan. Op naar de volgende training!
Bert
Het is een training met een goede structuur en goede praktijkvoorbeelden. De locatie word bepaald aan de hand van de groepssamenstelling. Verder heeft het me genoeg inzichten gegeven om er mee aan...Het is een training met een goede structuur en goede praktijkvoorbeelden. De locatie word bepaald aan de hand van de groepssamenstelling. Verder heeft het me genoeg inzichten gegeven om er mee aan de gang te gaan.
Wat me aansprak in deze training is vooral de ervaringen die je deelt en input die je krijgt van de medecursisten. Praktijkvoorbeelden en de passie van de trainer! Er is voldoende ruimte om het...Wat me aansprak in deze training is vooral de ervaringen die je deelt en input die je krijgt van de medecursisten. Praktijkvoorbeelden en de passie van de trainer! Er is voldoende ruimte om het geleerde goed in de praktijk toe te kunnen passen voor de volgende cursusdag.
Karin Driessen - van Brakel
Cursus die ik iemand anders zeker kan aanraden. Duidelijke uitleggen en fijn dat de groepskeuze is afgestemd met elkaar. Trainer, Pauline heeft de verdieping bij mij in werk gezet, super.
Mathijs
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Communiceren was dat je veel kan leren in twee trainingsdagen. Het heeft zeker nut om deze communicatietraining te volgen aan de YEARTH...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Communiceren was dat je veel kan leren in twee trainingsdagen. Het heeft zeker nut om deze communicatietraining te volgen aan de YEARTH Academy
Esther Braaksma
Kan ook echt wat met deze training, ik denk...Inhoudelijk goed, 9 man is een fijne groeps grote voor ook voldoende individuele aandacht. Fijne trainer, goede live oefeningen en opdrachten.
Kan ook echt wat met deze training, ik denk hoe opener je hierin gaat hoe meer het je kan opleveren.
Steef Janssen
Ik vond het een zeer goede en informatieve cursus. Cyril wist bij iedereen de juiste snaar te raken en dat resulteerde in een zeer inspirerende en nuttige cursus waar ik zeer veel aan ga hebben.
Cemil
De training is interessant, veel interactie en veel voorbeelden. De training was boven mijn verwachtingen. Inspirerend, veel informatie en veel hiervan is toe te passen. Nu samenvatten, plannen...De training is interessant, veel interactie en veel voorbeelden. De training was boven mijn verwachtingen. Inspirerend, veel informatie en veel hiervan is toe te passen. Nu samenvatten, plannen en aan de slag!
Willem Catsburg
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was de kleine groep, de enthousiaste deelnemers en de trainer. Alles netjes verzorgd. Ik zou de training aanbevelen omdat deze 4-daagse training...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was de kleine groep, de enthousiaste deelnemers en de trainer. Alles netjes verzorgd. Ik zou de training aanbevelen omdat deze 4-daagse training uitermate geschikt is om voor jezelf te achterhalen waar de hiaten liggen en hoe je daaraan kunt werken.