YEARTH

Ewout Wessels

De persoonlijke aandacht in tijdens de sessies heeft mij erg aangesproken. Deze opzet maakte het voor mij mogelijk om samen de snelheid en de route door te training te bepalen.

Marion van Doormaal

De training is wederom uitgesteld, het is de vraag of de volgende door zal gaan. Ben wel gebeld maar het is nog niet zeker, had bij opgeven aangegeven in Den Haag te willen maar dit is nog niet... De training is wederom uitgesteld, het is de vraag of de volgende door zal gaan. Ben wel gebeld maar het is nog niet zeker, had bij opgeven aangegeven in Den Haag te willen maar dit is nog niet gelukt.

Savannah Hoogendoorn

Wat mij aansprak was de persoonlijke aanpak, de kleine groep en het leren over persoonlijk leiderschap. Het was een leerzame training met veel oefeningen. Hierdoor leer je gelijk de theorie toe te... Wat mij aansprak was de persoonlijke aanpak, de kleine groep en het leren over persoonlijk leiderschap. Het was een leerzame training met veel oefeningen. Hierdoor leer je gelijk de theorie toe te passen.

Isabella van der Vlies

Wat mij in deze training het meest heeft aangesproken is de manier waarop verschillende praktijkvoorbeelden aan bod zijn gekomen. Op basis hiervan werd de intervisie ingericht. De training helpt... Wat mij in deze training het meest heeft aangesproken is de manier waarop verschillende praktijkvoorbeelden aan bod zijn gekomen. Op basis hiervan werd de intervisie ingericht. De training helpt jezelf bewust te worden. Het is een veilige omgeving waar je kan expirimenteren en waar je leert waar je kwaliteiten liggen.

Jolien

De motiverende houding van de trainster en het de manier van theorie delen (veel herhalen) sprak mij ontzettend aan. De training voldoet zeker aan mijn vooraf gestelde doelen. Ik heb veel inzichten... De motiverende houding van de trainster en het de manier van theorie delen (veel herhalen) sprak mij ontzettend aan. De training voldoet zeker aan mijn vooraf gestelde doelen. Ik heb veel inzichten over mijzelf opgedaan.

De methoden, het in gesprek gaan en het materiaal dat we hebben gebruikt sprak mij erg aan. Het was een ontzettende leerzame training en het heeft mij handvatten voor de toekomst gegeven.

De betrokkenheid en inzet van de trainer vond ik erg goed! Ze zet je echt aan tot in beweging komen waardoor je alles sneller oppikt. Er verandert echt iets en dit wordt ook echt bevestigd door mijn... De betrokkenheid en inzet van de trainer vond ik erg goed! Ze zet je echt aan tot in beweging komen waardoor je alles sneller oppikt. Er verandert echt iets en dit wordt ook echt bevestigd door mijn leidinggevende.

Daphne

Leuke opdrachten, zet jezelf aan het nadenken. Je leert de andere deelnemers ook goed kennen door samen te werken, samen uitdagingen oplossen en werk situaties bespreken. De training was leerzaam en... Leuke opdrachten, zet jezelf aan het nadenken. Je leert de andere deelnemers ook goed kennen door samen te werken, samen uitdagingen oplossen en werk situaties bespreken. De training was leerzaam en heeft toegevoegde waarde. Zeker een aanrader als je jezelf op een positieve manier wilt ontwikkelen.

Tean Bakkenes

De benadering van hoe het brein functioneert/ reageert op situaties en hoe je er als persoon naar kan handelen als je het via een andere inslag benaderd. Ik zou deze training zeker aanraden als je... De benadering van hoe het brein functioneert/ reageert op situaties en hoe je er als persoon naar kan handelen als je het via een andere inslag benaderd. Ik zou deze training zeker aanraden als je klaar bent/open staat voor kritische zelfreflectie.

Thomas

Inzicht in de mogelijkheden, om mensen te steunen en ook jezelf op het juiste pad te houden sprak me aan in de training. Ik vond het een leuke, leerzame basiscursus over leidinggeven en zou het... Inzicht in de mogelijkheden, om mensen te steunen en ook jezelf op het juiste pad te houden sprak me aan in de training. Ik vond het een leuke, leerzame basiscursus over leidinggeven en zou het anderen aanraden.