YEARTH

Sietse

Door deze training heb ik zelf een hele andere kijk gekregen naar wat leiderschap nou eigenlijk is en inhoudt. Dit is mij zeker bijgebleven. Als ik de training zou moeten omschrijven aan anderen zou... Door deze training heb ik zelf een hele andere kijk gekregen naar wat leiderschap nou eigenlijk is en inhoudt. Dit is mij zeker bijgebleven. Als ik de training zou moeten omschrijven aan anderen zou ik zeggen dat het je een meerwaarde berngt met wat je voorheen voor ogen had.

Rinske de Vries

De ontzettend leuke en leerzame oefenmaterie en casuïstiek, plus de tot uitvoer brengen van het geleerde vond ik interessant. Ik zou anderen willen vertellen de training zeker te doen! Het is erg... De ontzettend leuke en leerzame oefenmaterie en casuïstiek, plus de tot uitvoer brengen van het geleerde vond ik interessant. Ik zou anderen willen vertellen de training zeker te doen! Het is erg leerzaam en een goede spiegel.

Moraimah

De intensiteit van de training vond ik geweldig! Zeer actief, inspirerend en confronterend. Zeker aan te bevelen als je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van communicatie op meerdere niveaus.

Erg handig voor mij is de dagelijkse toepasbaarheid van de geleerde theorie. Er werd goede informatie gegeven en het werken in kleine groepen was fijn. Het was een super trainster!

Kelly

De manier waarop de trainer de training vorm geeft is actief, vol kennis en kunde, mooie bruggetjes, veel sociale bewijslast en mensenkennis. Deze training is zeker een toegevoegde waarde, ik kan... De manier waarop de trainer de training vorm geeft is actief, vol kennis en kunde, mooie bruggetjes, veel sociale bewijslast en mensenkennis. Deze training is zeker een toegevoegde waarde, ik kan dus ook zeker aanbevelen!

Hans Heering

Wat mij het meest heeft aangesproken: ik vond het een erg leuke training en ik heb geleerd meer bewust bezig te zijn met een gesprek. Ik raad deze training zeker ook aan anderen aan!

Kelly Cornelissen

De persoonlijke benadering en investering in ontwikkeling en het 'echt' zien van de individuen sprak mij erg aan. Ik zal andere de waarden van de ontvangen stof en het toepassen hiervan zeker... De persoonlijke benadering en investering in ontwikkeling en het 'echt' zien van de individuen sprak mij erg aan. Ik zal andere de waarden van de ontvangen stof en het toepassen hiervan zeker aanbevelen.

Marco Vonk

De hoeveelheid praktische oefeningen vond ik erg fijn, dit spreekt mij veel meer aan dan alleen harde stof. Ik heb ook een goed beeld gekregen van waar ik nu sta. Dus ik kan deze training zeker... De hoeveelheid praktische oefeningen vond ik erg fijn, dit spreekt mij veel meer aan dan alleen harde stof. Ik heb ook een goed beeld gekregen van waar ik nu sta. Dus ik kan deze training zeker aanbevelen!

Adrian

Wat me heeft aangesproken is dat ik bij mezelf heb ontdekt waarom ik soms dingen niet doe (omdat ik het niet durf). En ook het leren hoe ik dit kan oppakken. Als iemand last heeft van niet goed... Wat me heeft aangesproken is dat ik bij mezelf heb ontdekt waarom ik soms dingen niet doe (omdat ik het niet durf). En ook het leren hoe ik dit kan oppakken. Als iemand last heeft van niet goed kunnen communiceren/assertief kunnen zijn, zou ik deze training zeker aanraden.

Deze training is aan te raden als je jezelf wil ontwikkelen. De communicatie en het oefenen van casuïstiek in de groep hebben mij het meest aangesproken. Als volgende training zou ik graag Effectief... Deze training is aan te raden als je jezelf wil ontwikkelen. De communicatie en het oefenen van casuïstiek in de groep hebben mij het meest aangesproken. Als volgende training zou ik graag Effectief Communiceren volgen.