Zeer aan te raden training. Ik heb veel geleerd tijdens de training. De trainer heeft een veilige sfeer weten te creëren. Daarnaast vond ik het ook een goede verhouding tussen theorie en praktijk.
Femke
Doen! Een goede interactieve training met een zorgvuldige selectie qua samenstelling van de groep. Tijdens de training krijg je veel persoonlijke aandacht en inzicht je kwaliteiten en hoe die naar...Doen! Een goede interactieve training met een zorgvuldige selectie qua samenstelling van de groep. Tijdens de training krijg je veel persoonlijke aandacht en inzicht je kwaliteiten en hoe die naar boven te halen.
Dominique
Theorie voor kleine dingen die je kunnen helpen bij een betere prestatie, de voorbereiding en de praktijk oefeningen spraken mij erg aan. Ik vind deze training een aanrader, al neem je maar één ding...Theorie voor kleine dingen die je kunnen helpen bij een betere prestatie, de voorbereiding en de praktijk oefeningen spraken mij erg aan. Ik vind deze training een aanrader, al neem je maar één ding mee uit de training, dan leer je nog steeds.
Janet
De praktische tips waar ik mee uit de voeten kan hebben mij het meest aangesproken in deze training. Ik zou anderen willen meegeven dat het een heel nuttige training is, waarbij je wordt geholpen om...De praktische tips waar ik mee uit de voeten kan hebben mij het meest aangesproken in deze training. Ik zou anderen willen meegeven dat het een heel nuttige training is, waarbij je wordt geholpen om een rol als leider van de groep serieus in te vullen.
Paul
Wat mij het meest is bijgebleven en heeft aangesproken tijdens deze training is het kleinschalige van de groep en de hele persoonlijke aanpak. Als ik anderen deze training zou moeten aanbevelen zou...Wat mij het meest is bijgebleven en heeft aangesproken tijdens deze training is het kleinschalige van de groep en de hele persoonlijke aanpak. Als ik anderen deze training zou moeten aanbevelen zou ik zeker zeggen dat dit echt een aanvulling op mijn huidige kennis is geweest.
Dat we als groep de persoonlijke oefeningen hebben getest heeft me aangesproken en het feit dat de training erg interactief was. Anderen die de training willen gaan volgen kan ik meegeven dat de...Dat we als groep de persoonlijke oefeningen hebben getest heeft me aangesproken en het feit dat de training erg interactief was. Anderen die de training willen gaan volgen kan ik meegeven dat de training een bewustwording van je eigen handelen is.
Franka van Eijk
Liz was een fijne inspirerende trainer. Ondanks al onze onderlinge verschillen kwam ze snel to the point. Als ze zag dat het onderwerp niet landde, ging ze met je aan de slag tot je het wel snapte....Liz was een fijne inspirerende trainer. Ondanks al onze onderlinge verschillen kwam ze snel to the point. Als ze zag dat het onderwerp niet landde, ging ze met je aan de slag tot je het wel snapte. Goede praktische training. Ik weet nu beter welke kant ik op wil.
Menno Goengoeren Meerlens
Het heeft me erg aangesproken dat ik middels deze training heb uitgevonden waar mijn persoonlijke behoeften en competenties liggen. Ik vind de training zeker een aanrader, vooral in kleine groepen...Het heeft me erg aangesproken dat ik middels deze training heb uitgevonden waar mijn persoonlijke behoeften en competenties liggen. Ik vind de training zeker een aanrader, vooral in kleine groepen erg prettig. Het traint en maakt je zeer bewust van jou manier van leiding geven en omgang met je team.
Hugo Boer
Een leerzame training die mij veel nieuwe inzichten heeft gegeven. De praktijkvoorbeelden en de dynamische enthousiaste wijze waarop je wordt meegenomen door de trainer hebben mij het meest...Een leerzame training die mij veel nieuwe inzichten heeft gegeven. De praktijkvoorbeelden en de dynamische enthousiaste wijze waarop je wordt meegenomen door de trainer hebben mij het meest aangesproken. Zeker een training die ik zal aanraden!
Stan
Trainer was erg goed en betrokken bij de training. Theorie werd goed uitgelegd met betrekking op echte situaties van de deelnemers. Ik vond het een goede training om basiskennis op te doen over...Trainer was erg goed en betrokken bij de training. Theorie werd goed uitgelegd met betrekking op echte situaties van de deelnemers. Ik vond het een goede training om basiskennis op te doen over leidinggeven. Zou aanraden om voor meerdaagse training te gaan om meer te leren in de praktijk.