Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Dat ik dit aan iedereen kan aanbevelen en je vooral naar je baas moet gaan om te zorgen dat je een YEARTH training mag volgen. Het helpt je echt...Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Dat ik dit aan iedereen kan aanbevelen en je vooral naar je baas moet gaan om te zorgen dat je een YEARTH training mag volgen. Het helpt je echt verder!
Jurjen De jong
Wat ik erg goed vond aan deze training was de manier van trainen van Erik van Gend en het enthousiasme waarmee hij de stof overbrengt sprak mij erg aan. Ik kan dit aan iedereen aanraden, vooral doen.
Hendrik Odding
Een heerlijke training die je confronteert met de manier waarop je jezelf ontwikkeld en welke stappen je neemt om te groeien als mens en succesvoller te worden in hetgeen je doet. Een aanrader!
L. Zegers
Ik vond het een super training. Erik van Gend als trainer kan ik iedereen aanbevelen, wat heeft die man veel kennis en hij brengt het op een super leuke manier over. Zijn persoonlijke analyses zijn...Ik vond het een super training. Erik van Gend als trainer kan ik iedereen aanbevelen, wat heeft die man veel kennis en hij brengt het op een super leuke manier over. Zijn persoonlijke analyses zijn ook heel gaaf, lijkt of hij dwars door je heen kijkt.
Dwight
Een hele inspirerende sessie, erg leuk om met mijn persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn en te leren hoe ik een stap verder kan maken. Dit kan ik zeker iedereen aanbevelen!
Latifa Swinckels
Wat een leuke, inspirerende en leerzame training! Ik heb al vaker trainingen gevolgd, maar deze zal mij zeker bijblijven. Bedankt Erik van Gend ik hoop binnenkort snel weer een training bij je te...Wat een leuke, inspirerende en leerzame training! Ik heb al vaker trainingen gevolgd, maar deze zal mij zeker bijblijven. Bedankt Erik van Gend ik hoop binnenkort snel weer een training bij je te volgen!
Fatih Dulkasir
Echt een super training, heeft mij heel erg aangesproken en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik zou het zelf ook wel vaker willen volgen, zo'n training. Hoop dat dit kan en mag!
elgar van Geldermalsen
Wat een energie! Heel fijn om bij deze training aanwezig geweest te zijn. Ik heb er heel veel aan gehad en zou deze training van YEARTH zeker aanbevelen. Mijn collega's en ik praten nog wel even na!
Don Smith
Wat was goed en wat kon beter? Ik zou het in drie woorden kunnen samen vatten; heel erg inspirerend! Een training die ik iedereen kan aanbevelen en vooral adviseer vaak te organiseren voor je...Wat was goed en wat kon beter? Ik zou het in drie woorden kunnen samen vatten; heel erg inspirerend! Een training die ik iedereen kan aanbevelen en vooral adviseer vaak te organiseren voor je personeel. Je wordt hier echt beter en scherper van.
djodjo dilenga
Hele leuke training waar ik veel aan heb gehad, ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen en hoop zelf ook vaker trainingen te mogen volgen. Vooral het stuk over de condities van een succesvol leven...Hele leuke training waar ik veel aan heb gehad, ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen en hoop zelf ook vaker trainingen te mogen volgen. Vooral het stuk over de condities van een succesvol leven sprak mij aan.