YEARTH

Justin Nijenhuis

Ik ben erg aangesproken door de fijne sfeer, de ruimte voor feedback en diepgang. De training heeft mij inzichten gegeven die voor mijn persoonlijk in praktische zin ook heel toepasbaar zijn.

D. Baars

Veel lof voor deze training; ik vond het een goed verhaal, met sterke content en inspirerend gebracht. Bedankt voor deze stimulans om het beste uit mezelf te halen. Groetjes Didier

Nick Vos

Ik ben erg aangesproken door de ervaring van de trainer. Dit heb ik voorheen nog niet echt meegemaakt, ik ben verrast. Het is zeker de moeite waard, deze training te volgen!

Caroline Oudejans

Goede groepsgrootte (8), hierdoor voldoende individuele aandacht maar ook het voordeel van een variëteit aan andere verhalen/ervaringen naast die van jezelf. Trainer sprong goed in op ieders vragen... Goede groepsgrootte (8), hierdoor voldoende individuele aandacht maar ook het voordeel van een variëteit aan andere verhalen/ervaringen naast die van jezelf. Trainer sprong goed in op ieders vragen en wist deze te plaatsen in de theorie.
De theorie was grotendeels bekend wat niet erg was: juist de herhaling en het plaatsen in een groter kader maakte het heel nuttig. De groep geeft je ook feedback wat soms beter binnenkomt dan als een trainer je het vertelt.
De locatie was goed, om de hoek bij het station.
2 dagen is prima, een extra (halve) dag zou nog beter zijn om terug te koppelen naar je oorspronkelijke leerdoel en nog eens te evalueren.
Kortom: geen spijt van!

benjamin oderkerk

De sessie was echt heel leuk, ik heb veel geleerd. Het heeft mijn ogen geopend over hoe ik met een bepaalde mindset meer kan bereiken en sneller mijn doelen kan behalen. Echt een aanrader!

Gabi

Ik heb veel eye-openers gehad en vond het heel interessant om hier meer over te leren. Ga dit zeker toepassen in mijn werk en ben ook wel nieuwsgierig naar meer informatie op dit gebied. Ik kom... Ik heb veel eye-openers gehad en vond het heel interessant om hier meer over te leren. Ga dit zeker toepassen in mijn werk en ben ook wel nieuwsgierig naar meer informatie op dit gebied. Ik kom graag terug!

Simon Chamoun

Ik vond dit nou echt een hele inspirerende training, niet langdradig maar juist heel duidelijk en to the point. Nu weet hoe ik kan zorgen voor mijn eigen succes. Op naar de top!

jasper blokhuis

Vooraf was ik een beetje sceptisch, maar tijdens deze training viel Erik niet in herhaling maar gaf concrete voorbeelden uit mijn eigen werkveld die echt hebben gezorgd voor eye-openers. Ik heb er... Vooraf was ik een beetje sceptisch, maar tijdens deze training viel Erik niet in herhaling maar gaf concrete voorbeelden uit mijn eigen werkveld die echt hebben gezorgd voor eye-openers. Ik heb er heel veel aan gehad!

Marc Boom

Ik vond het heel interessant om te leren over de hersenen en wat stress met je kan doen. Zeker de moeite waard om hier meer over te weten te komen en mee aan de slag te gaan.

Colin Suttner

Ik dacht altijd dat stress niet goed is voor mij maar nu is mij duidelijke geworden hoe ik deze stress kan ombuigen en het positieve kan inzien van de adrenaline waardoor ik nog beter kan presteren.