Er was snel een goede sfeer waarin iedereen open en eerlijk kon zijn. De locatie buiten het eigen kantoor helpt daarbij. Petra was flexibel in het focussen op onderwerpen die voor de groep van...Er was snel een goede sfeer waarin iedereen open en eerlijk kon zijn. De locatie buiten het eigen kantoor helpt daarbij. Petra was flexibel in het focussen op onderwerpen die voor de groep van belang waren.
Josje Karg
De trainer had een goede balans tussen betrokken zijn en afstand houden. Zij wist goed wanneer zij wat meer druk moest uit oefenen voor concrete antwoorden en wanneer niet. De locatie was goed te...De trainer had een goede balans tussen betrokken zijn en afstand houden. Zij wist goed wanneer zij wat meer druk moest uit oefenen voor concrete antwoorden en wanneer niet. De locatie was goed te bereiken. Zelf denk ik dat twee dagen net te kort is.
Tom
Ongelooflijk om te vernemen in hoeverre je eigen mindset van invloed is op je toekomstige succes! Heb alles in eigen hand :-) Ga hier zeker mee aan de slag en kan niet wachten om het in de praktijk...Ongelooflijk om te vernemen in hoeverre je eigen mindset van invloed is op je toekomstige succes! Heb alles in eigen hand :-) Ga hier zeker mee aan de slag en kan niet wachten om het in de praktijk toe te passen.
Jose Verhulsdonck
Interessant om te zien dat met kleine bewustwordingen, die niets te maken hebben met IQ, grote veranderingen doorgevoerd kunnen worden in zowel de eigen mindset als de werk gerelateerde resultaten.
Renee
Goed en duidelijk verhaal! Wat een motiverende en inspirerende trainer is Erik, ik heb veel handvatten gereken welke ik zeker in zowel mijn privé als professioneel toe kan passen. Bedankt!
Geïnspireerd, gemotiveerd en met een "growth" mindset verlaat ik deze training vandaag. Het zet je aan het denken! Zeker een aanrader voor een ieder die met zelfontwikkeling en groei bezig is.
Nino
Erg interessant om te zien dat alles wetenschappelijk onderbouwd is. De inhoud is duidelijk en de training zet je echt aan het denken. Het was voor mij een waardevolle ervaring om deze training te...Erg interessant om te zien dat alles wetenschappelijk onderbouwd is. De inhoud is duidelijk en de training zet je echt aan het denken. Het was voor mij een waardevolle ervaring om deze training te volgen!
Thijs
Echt een aanrader! Ik heb de training ervaren als zeer inspirerend maar ook zeker verhelderend. Het was voor mij een waardevolle ervaring om deze training te volgen. Een echte eye opener!
Patrick
Denken in oplossingen niet in problemen, dit is onderdeel van een positieve focus. Door een positieve focus kan je minder stress ervaren, ik ga dit zeker in te praktijk toepassen!
Maurice
Gebruik kritiek om van te leren en denken in mogelijkheden en kansen dit zijn onder anderen onderdelen die mij zeker bij zijn gebleven van deze training. Zeker aan te raden voor een ieder die...Gebruik kritiek om van te leren en denken in mogelijkheden en kansen dit zijn onder anderen onderdelen die mij zeker bij zijn gebleven van deze training. Zeker aan te raden voor een ieder die persoonlijke ontwikkeling nastreeft!