Wat mij het meeste bij gebleven is aan de training, is het de afwisseling tussen theorie en praktijk. Het heeft mij zeker nieuwe inzichten gegeven. Ook zeker leuk om complimenten te geven, het...Wat mij het meeste bij gebleven is aan de training, is het de afwisseling tussen theorie en praktijk. Het heeft mij zeker nieuwe inzichten gegeven. Ook zeker leuk om complimenten te geven, het levert gesprekken op die je anders niet snel zal voeren.
Cristel
Een volledig gevulde training, waar alles wat je moet weten over feedback aanbod komt. Ik raad de training zeker aan anderen aan, omdat je tijdens de training goede handvatten krijgt die goed en...Een volledig gevulde training, waar alles wat je moet weten over feedback aanbod komt. Ik raad de training zeker aan anderen aan, omdat je tijdens de training goede handvatten krijgt die goed en makkelijk toepasbaar zijn. De training laat zien wat een sterke invloed positiviteit heeft! Een aanrader!
Mara
Wat mij het meeste aansprak in deze training is de inspiratie die ik kreeg hoe klanten te overtuigen en te anticiperen op hen. Ook de theorie om voor te bereiden op een klantgesprek was erg nuttig,...Wat mij het meeste aansprak in deze training is de inspiratie die ik kreeg hoe klanten te overtuigen en te anticiperen op hen. Ook de theorie om voor te bereiden op een klantgesprek was erg nuttig, net als de persoonlijke leerdoelen en adviezen die gegeven werden. Het is een moeilijk vak, maar het valt te leren als je de trucs onder de knie hebt.
Cris Boersma
Een hele goede training. Erik heeft mij helder uit een gezet waar de pijnpunten zitten in mijn team. Hij heeft mij handvatten gegeven voor mijn verdere ontwikkeling. Ik zou anderen aanraden deze...Een hele goede training. Erik heeft mij helder uit een gezet waar de pijnpunten zitten in mijn team. Hij heeft mij handvatten gegeven voor mijn verdere ontwikkeling. Ik zou anderen aanraden deze training ook te volgen om het beste uit jezelf te halen.
Frank van Efferen
Het heeft mijn mindset geopend waardoor ik anders naar mijn organisatie ben gaan kijken en ook naar mijzelf. Het heeft een groepsproces op gang gebracht waarbij ik overtuigd ben dat het mijn...Het heeft mijn mindset geopend waardoor ik anders naar mijn organisatie ben gaan kijken en ook naar mijzelf. Het heeft een groepsproces op gang gebracht waarbij ik overtuigd ben dat het mijn afdeling beter maakt.
Michel de Bruin
De training was heel leerzaam. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in mijn manier van communiceren en hoe ik mijn werk effectief kan inrichten. Ook handvatten gekregen om ons werkproces slimmer te...De training was heel leerzaam. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in mijn manier van communiceren en hoe ik mijn werk effectief kan inrichten. Ook handvatten gekregen om ons werkproces slimmer te maken. Leuk om te doen met het team!
jacqueline
Ik vind de training heel leerzaam. Er kwamen herkenbare punten naar boven. Leuk om te merken dat er veel raakvlakken zitten met mijn studie. Wat mij het meest aansprak is de manier waarop deze...Ik vind de training heel leerzaam. Er kwamen herkenbare punten naar boven. Leuk om te merken dat er veel raakvlakken zitten met mijn studie. Wat mij het meest aansprak is de manier waarop deze overeenkomsten worden gebaseerd op de praktijk.
Eric Kraaiveld
Erik is een goede trainer, hij zet je aan het denken. Er zijn veel nieuwe inzichten gegeven en heb een andere kijk gekregen op de verschillende businessprocessen binnen onze organisatie. Het was af...Erik is een goede trainer, hij zet je aan het denken. Er zijn veel nieuwe inzichten gegeven en heb een andere kijk gekregen op de verschillende businessprocessen binnen onze organisatie. Het was af en toe heel confronterend maar je komt er uiteindelijk beter uit.
De training had een persoonlijke benadering en door de kleine groep ontstond er veel interactie. Je wordt op een positieve manier geconfronteerd met je eigen gedrag en identiteit, een echte...De training had een persoonlijke benadering en door de kleine groep ontstond er veel interactie. Je wordt op een positieve manier geconfronteerd met je eigen gedrag en identiteit, een echte eye-opener! De training is een echte aanrader voor iedereen die hinder ondervindt van hun eigen perfectionistische gedrag.
Barbara Beckers
Het heeft mij het meest aangesproken om te zien hoe eenvoudig het kan zijn als je over het juiste gereedschap (vaardigheden) beschikt. De training was goed opgezet en toch op maat.