YEARTH

Berit Boshuizen

Het was laagdrempelig en perfect voor mensen zonder financiële achtergrond, heel goed. Alle financiële puzzelstukjes vielen op hun plek. Het biedt een compleet plaatje, is praktisch en toepasbaar... Het was laagdrempelig en perfect voor mensen zonder financiële achtergrond, heel goed. Alle financiële puzzelstukjes vielen op hun plek. Het biedt een compleet plaatje, is praktisch en toepasbaar voor alle bedrijven.

Isaac

De kernboodschap van het hoofdstuk en het goud en het paars model waren erg waardevol in de training. Ook de klassikale oefeningen waren zeer leerzaam voor mij. Het was heel handig, vooral voor de... De kernboodschap van het hoofdstuk en het goud en het paars model waren erg waardevol in de training. Ook de klassikale oefeningen waren zeer leerzaam voor mij. Het was heel handig, vooral voor de bewustwording tijdens mijn gesprekken. ik kan het aanraden!

Monique Dassen

Met persoonlijke casussen en voorbeelden je probleem onder ogen komen en oefenen om hier dan dus ook mee om te gaan. Fijne training om jezelf eens wat dieper in de spiegel aan te kijken.

Farid Afkir

De strategie van rust nemen en loslaten waar je geen invloed op hebt, werkt het beste. Het was goed om deze training te volgen, omdat het me een ander inzicht heeft gegeven.

Youri Bosch

Deze training gaf interessante inzichten in hoe het brein werkt en hielp me mezelf beter te leren kennen. Ik zou deze training zeker aanraden, je haalt er mooie inzichten uit voor zowel je werk als... Deze training gaf interessante inzichten in hoe het brein werkt en hielp me mezelf beter te leren kennen. Ik zou deze training zeker aanraden, je haalt er mooie inzichten uit voor zowel je werk als prive.

Ankie Verbeek

Ik vond het een hele goede combinatie van praktijk en theorie. Het had de perfecte niet te kort, niet te lang. Zeker doen als je interesse hebt, het geeft je waardevolle tools om verder mee te werken.

Annette S.

Deze training is zeer praktisch, met duidelijke uitleg over coachingsvaardigheden en voldoende ruimte om de theorie in de praktijk te oefenen. Het sluit goed aan bij mijn eigen loopbaanontwikkeling.... Deze training is zeer praktisch, met duidelijke uitleg over coachingsvaardigheden en voldoende ruimte om de theorie in de praktijk te oefenen. Het sluit goed aan bij mijn eigen loopbaanontwikkeling. De training zit goed in elkaar en is uitstekend georganiseerd.

Melina

De leraar is communicatief zeer sterk en duidelijk, wat het leren gemakkelijk maakt. De training heeft me geholpen om de ander beter te begrijpen. Het was echt heel erg inspirerend, dus ik kan het... De leraar is communicatief zeer sterk en duidelijk, wat het leren gemakkelijk maakt. De training heeft me geholpen om de ander beter te begrijpen. Het was echt heel erg inspirerend, dus ik kan het anderen zeker aanbevelen

Frederique

Het was heel interessant om bij zo'n belangrijk onderwerp even stil te staan. De balans tussen theorie en praktijk was perfect, wat ervoor zorgde dat de training echt bijdroeg aan de vooruitgang van... Het was heel interessant om bij zo'n belangrijk onderwerp even stil te staan. De balans tussen theorie en praktijk was perfect, wat ervoor zorgde dat de training echt bijdroeg aan de vooruitgang van mijn kennis. Het voelde als een waardevolle verdieping die direct toepasbaar was in de praktijk.

Stephan van Halewijn

Het was zowel duidelijk als diepgaand, met voldoende uitleg over de diverse onderwerpen. Praktijkvoorbeelden werden goed afgewisseld met theorie, wat de leerervaring verrijkte. De positieve sfeer in... Het was zowel duidelijk als diepgaand, met voldoende uitleg over de diverse onderwerpen. Praktijkvoorbeelden werden goed afgewisseld met theorie, wat de leerervaring verrijkte. De positieve sfeer in de groep en de goede interactie met de trainer zorgden voor een snelle voortgang en een fijne leeromgeving.