Ik heb de training Effectieve Acquisitie heel fijn ervaren. De trainer was ook heel sympathiek en heeft mij met voorbeelden uit de praktijk veel geleerd wat ik in praktijk kan toepassen. Het heeft...Ik heb de training Effectieve Acquisitie heel fijn ervaren. De trainer was ook heel sympathiek en heeft mij met voorbeelden uit de praktijk veel geleerd wat ik in praktijk kan toepassen. Het heeft me inzicht gegeven in hoe je inspeelt op een bepaalde situatie wanneer je met acquisitie bezig bent. Fijne training en aan te raden.
Kaj
Ik zou willen zeggen dat de training echt heel goed is. Ik heb het heel fijn ervaren. De trainer heeft het heel goed gedaan en heeft echt kennis van zaken. Het heeft mij een bredere kijk op verkoop...Ik zou willen zeggen dat de training echt heel goed is. Ik heb het heel fijn ervaren. De trainer heeft het heel goed gedaan en heeft echt kennis van zaken. Het heeft mij een bredere kijk op verkoop gegeven en veel inzichten voor de praktijk.
Gidi Verrest
De training Effectieve Acquisitie was echt verrassend. De training was fijn, de groep sloot heel mooi op elkaar aan en de trainer heeft heel veel persoonlijke begeleiding kunnen geven binnen de...De training Effectieve Acquisitie was echt verrassend. De training was fijn, de groep sloot heel mooi op elkaar aan en de trainer heeft heel veel persoonlijke begeleiding kunnen geven binnen de groep. Ik zou de training zeker aanraden.
Raymond
De interactie tussen trainees en het begeleiden door de trainer sprak mij aan. Veel tips gekregen. De training is leerzaam en duidelijk. Het is een leuke training vooral gefocust op eigen inzicht.
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Communiceren in 2 dagen waren de rollenspellen en de feedback van de mededeelnemers. Het is een super leuke training om te volgen.
Emre Lektemur
Leerzame, interactieve en leuke training. Veel tips en tricks meegekregen om te gebruiken. Het is ook fijn om toegang te hebben tot de online leeromgeving om hier bepaalde informatie op te doen.
Jasper
De training strategisch accountmanagement in 4 maanden heeft directe betrekking op mijn praktijk en is super verlopen. Inhoud technisch goed en goede persoonlijke begeleiding door de kleine groep....De training strategisch accountmanagement in 4 maanden heeft directe betrekking op mijn praktijk en is super verlopen. Inhoud technisch goed en goede persoonlijke begeleiding door de kleine groep. De training werd gegeven door een goede trainer
Patricia
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Coachend Leiderschap in 4 maanden waren de verschillende technieken waarmee we konden oefenen. Ook dat iedereen een andere rol had was erg leerzaam.
De training is ideaal als je niet alleen wil weten over adviseren, maar ook echt de psychologie erachter wil begrijpen. Ik vond vooral de koppeling die gemaakt werd tussen de stof en de praktijk...De training is ideaal als je niet alleen wil weten over adviseren, maar ook echt de psychologie erachter wil begrijpen. Ik vond vooral de koppeling die gemaakt werd tussen de stof en de praktijk heel fijn. Hele goede voorbeelden en situaties werden besproken, zodat ik handvatten heb hoe ik het geleerde toe kan passen in praktijk.
Nick Lupker
Ik vond het een hele fijne training en trainer. De omgeving was vertrouwd en al mijn leerwensen zijn vervuld. Vooral de verschillende modellen, tegenwerpingen, structuur van de training en alle...Ik vond het een hele fijne training en trainer. De omgeving was vertrouwd en al mijn leerwensen zijn vervuld. Vooral de verschillende modellen, tegenwerpingen, structuur van de training en alle oefengesprekken die we hebben gedaan, waren heel waardevol.