Tijdens deze training werden we echt aangespoord tot kritisch nadenken over je eigen gedrag en communicatie. Ik heb vervolgens hele bruikbare handvatten uit de training gehaald om in mijn...Tijdens deze training werden we echt aangespoord tot kritisch nadenken over je eigen gedrag en communicatie. Ik heb vervolgens hele bruikbare handvatten uit de training gehaald om in mijn adviesgesprekken te implementeren. Ik zou de training zeker aanraden.
Tim
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit in 3 dagen was de persoonlijke aanpak. De training van YEARTH Academy is zeer waardevol voor een ieder om te volgen.
Roel
Wat mij heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit was de diversiteit aan onderwerpen welke praktisch toepasbaar zijn. Een goede reminder van onderwerpen die belangrijk zijn maar...Wat mij heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit was de diversiteit aan onderwerpen welke praktisch toepasbaar zijn. Een goede reminder van onderwerpen die belangrijk zijn maar vaak worden vergeten of niet belangrijk zijn.
Tessa Wegkamp
Wat mij heeft aangesproken in de training van YEARTH Academy is in hoeverre eigen gedachten van invloed zijn op het wel of niet aangaan van een conflict. En hoe bepalend dit is voor het verloop van...Wat mij heeft aangesproken in de training van YEARTH Academy is in hoeverre eigen gedachten van invloed zijn op het wel of niet aangaan van een conflict. En hoe bepalend dit is voor het verloop van een conflict. Goede training die je erg bewust maakt van jouw eigen gedragingen. Goede uitleg en goede technieken die je zelf makkelijk kunt toepassen.
Petra
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit waren de duidelijke voorbeelden, het persoonlijk doorlopen van situaties & ook de enorme kennis van de trainster....Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit waren de duidelijke voorbeelden, het persoonlijk doorlopen van situaties & ook de enorme kennis van de trainster. De training is zeer informatief en veelzijdig.
Twan
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit was dat de training breed georiënteerd was. Het was een fijne groep om in deel te nemen. Zeker een aanrader om deze...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijke Effectiviteit was dat de training breed georiënteerd was. Het was een fijne groep om in deel te nemen. Zeker een aanrader om deze training te volgen.
Erik Struijk
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Timemanagement waren de tips/tricks die toepasbaar zijn met werk en privé. Doen! Erg handige training om meer rust te krijgen op een dag.
Vincent
Eén dag per maand zodat je kan/moet terugkoppelen aan de trainer hoe het is gegaan. Ook de combinatie van naar jezelf kijken en praktische tips. Vooraf moesten wij ons einddoel opschrijven.
Sandy van Slooten
Door de training Strategisch Recruitment Beleid heb ik duidelijke handvaten gekregen om meer strategisch te gaan werken. Met de afwisselende en actieve informatie heb ik het doel en de voordelen...Door de training Strategisch Recruitment Beleid heb ik duidelijke handvaten gekregen om meer strategisch te gaan werken. Met de afwisselende en actieve informatie heb ik het doel en de voordelen kunnen overbrengen binnen de organisatie. Zeer leerzaam!
Jacques
De training coachend leiderschap gaf me inzichten die ik nog niet had. Het heeft me op een andere manier naar dingen laten kijken. Daarnaast sprak mij aan dat de juiste leiderschapsstijl afhangt van...De training coachend leiderschap gaf me inzichten die ik nog niet had. Het heeft me op een andere manier naar dingen laten kijken. Daarnaast sprak mij aan dat de juiste leiderschapsstijl afhangt van de situatie. Ook het s1, s2, s3 en s4 model sprak me aan.