Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Leiderschap was dat de geleerde lessen en inzichten direct inzetbaar zijn. Ik zou graag een ander willen vertellen hoe nuttig de...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Leiderschap was dat de geleerde lessen en inzichten direct inzetbaar zijn. Ik zou graag een ander willen vertellen hoe nuttig de geleerde theorie is in de praktijk.
Suzanne
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Assertief Optreden en Communiceren was dat het een interactieve training was. De training is erg leerzaam en praktisch ingericht. Zeker een...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Assertief Optreden en Communiceren was dat het een interactieve training was. De training is erg leerzaam en praktisch ingericht. Zeker een aanrader.
Andy Venderink
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Assertief Optreden en Communiceren was de diepgang in elk uitleg. Alles was heel duidelijk. Ik heb tijdens de training veel ervaren en geleerd.
Tromp
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was het groepsverband, de ruimte voor het gesprek & de oefeningen met tussendoor de theorie als leidraad. De kracht van een gemengde groep en...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was het groepsverband, de ruimte voor het gesprek & de oefeningen met tussendoor de theorie als leidraad. De kracht van een gemengde groep en open gesprekken heeft de training tot een succes gebracht.
Goosen
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was de theorie in combinatie met de oefeningen. Ook was de training locatie zeer fijn. Een aanrader, ook voor mensen die denken dat ze goed zijn...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was de theorie in combinatie met de oefeningen. Ook was de training locatie zeer fijn. Een aanrader, ook voor mensen die denken dat ze goed zijn met conflicten.
Myrte
Afwisseling in praktijk en theorie is hetgeen wat mij het meeste aanspreekt in de training coachend leiderschap. De training en trainer is aanrader, anderen zouden deze training echt moeten doen.
Jack Kalmijn
Het geen wat mij het meest heeft aangesproken in deze training is de open interactie met de deelnemers en met de trainer. Het doen van praktijk oefeningen met casussen van deelnemers en de...Het geen wat mij het meest heeft aangesproken in deze training is de open interactie met de deelnemers en met de trainer. Het doen van praktijk oefeningen met casussen van deelnemers en de duidelijke uitleg van de theorie maakte de training zeer leerzaam. Uitermate geschikt om kennis, inzicht en oefeningen te krijgen in de aanpak en uitwerking van loopbaanbegeleiding met voldoende diepgang.
Odet
Veel theorie + veel praktijkvoorbeelden. Fijn om zelf een casus in te kunnen dien bij de trainer. Ik zou de training Conflicthantering zeker aan een ander willen aanraden om te volgen.
Carlo Bancken
De behandelde topics, het kleine gezelschap, balans tussen de theorie en ervaringen, behandelen van 'rel life' cases. Dat sprak mij het meeste aan in de training. Het draagt bij aan je ontwikkeling...De behandelde topics, het kleine gezelschap, balans tussen de theorie en ervaringen, behandelen van 'rel life' cases. Dat sprak mij het meeste aan in de training. Het draagt bij aan je ontwikkeling en geeft inzichten over jezelf
Kim Davelaar
Ik heb deze training als zeer leerzaam ervaren en zeker wanneer je in een rol zit als beginnende loopbaanbegeleider. De flexibiliteit van de trainer in de lesstof en de toepassing van...Ik heb deze training als zeer leerzaam ervaren en zeker wanneer je in een rol zit als beginnende loopbaanbegeleider. De flexibiliteit van de trainer in de lesstof en de toepassing van praktijkvoorbeelden tussen de theorie door maakte deze training als zeer geslaagd voor mij!