YEARTH

Megan

De training Persoonlijk leiderschap geeft ruimte en persoonlijke en zakelijke handvatten voor gedegen en nuttige zelfreflectie waar je lang wat aan hebt. De trainer deelde niet alleen theorie, maar... De training Persoonlijk leiderschap geeft ruimte en persoonlijke en zakelijke handvatten voor gedegen en nuttige zelfreflectie waar je lang wat aan hebt. De trainer deelde niet alleen theorie, maar daagde ons ook uit om goed na te denken.

Vanessa

Wat me zeker aansprak van de training Effectief Communiceren waren de verdiepingen op het thema communicatie. Een fijne trainer die de tijd voor je neemt. Interessante materie met bruikbare... Wat me zeker aansprak van de training Effectief Communiceren waren de verdiepingen op het thema communicatie. Een fijne trainer die de tijd voor je neemt. Interessante materie met bruikbare handvaten. Een leuke groep.

De training Persoonlijk leiderschap is een zeer waardevolle training als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Naast alle theorie sprak de persoonlijke behandeling van vraagstukken en... De training Persoonlijk leiderschap is een zeer waardevolle training als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Naast alle theorie sprak de persoonlijke behandeling van vraagstukken en situaties waar we mee zaten mij aan. Pauline bracht hele waardevolle inzichten voor ieder van ons.

Andy Akkermans

Deze training is erg interessant voor mensen die een team/organisatie willen helpen ontwikkelen en het leert je een spiegel voor te houden. Wat me het meest aansprak was het reflecteren, het stellen... Deze training is erg interessant voor mensen die een team/organisatie willen helpen ontwikkelen en het leert je een spiegel voor te houden. Wat me het meest aansprak was het reflecteren, het stellen van een visie/verwachtingen, maar ook de voorbeelden van Milko en strategieën om veranderingen door te voeren.

Nina de Jong

Ik heb enorm veel geleerd van de ervaring van de trainer. Ik heb handvatten gekregen om een goed klantportfolio op te kunnen stellen. Een fijne groep om mee te werken. Als anderen met key... Ik heb enorm veel geleerd van de ervaring van de trainer. Ik heb handvatten gekregen om een goed klantportfolio op te kunnen stellen. Een fijne groep om mee te werken. Als anderen met key accountmanagement te maken hebben, zou ik deze training zeker aanraden om te volgen!

De training Effectief Beïnvloeden zou ik zeker aanraden om een keer te proberen. De interactieve opdrachten waren zowel leuk als leerzaam. Zeker interessant om in het vervolg te kijken naar andere... De training Effectief Beïnvloeden zou ik zeker aanraden om een keer te proberen. De interactieve opdrachten waren zowel leuk als leerzaam. Zeker interessant om in het vervolg te kijken naar andere soorten interacties, bijvoorbeeld onderhandelen.

Mariska

Ik heb de training Effectief Communiceren als heel leerzaam ervaren en ik zou het zeker bepaalde personen adviseren. Wat me erg aansprak is dat je leert gesprekken te kunnen voeren met veel... Ik heb de training Effectief Communiceren als heel leerzaam ervaren en ik zou het zeker bepaalde personen adviseren. Wat me erg aansprak is dat je leert gesprekken te kunnen voeren met veel verschillende soorten mensen.

Fred

Ik zou anderen aanraden deze training te volgen. Zou voor veel mensen leerzaam zijn. Een bruikbare cursus voor elke (communicatie)omgeving. De handvatten die Petra heeft gegeven in combinatie met de... Ik zou anderen aanraden deze training te volgen. Zou voor veel mensen leerzaam zijn. Een bruikbare cursus voor elke (communicatie)omgeving. De handvatten die Petra heeft gegeven in combinatie met de syllabus, is zeer leerzaam.

Anette Hirn

Heldere en begrijpelijke uitleg, waarbij complexe onderwerpen op een eenvoudige en overzichtelijke manier worden toegelicht.
Een interactieve aanpak die betrokkenheid stimuleert en ruimte biedt...
Een interactieve aanpak die betrokkenheid stimuleert en ruimte biedt voor vragen, discussie en praktijkgerichte oefeningen.
De trainer presenteert de inhoud op een prettige en toegankelijke manier, waardoor het leren als inspirerend en prettig wordt ervaren.

Iris

Het praktische karakter van de training spreekt mij erg aan, omdat het direct toepasbaar is in de praktijk en aansluit op mijn dagelijkse werkzaamheden.
De training biedt waardevolle handvatten...
De training biedt waardevolle handvatten en een goede balans tussen informatieve uitleg en diverse interactieve werkvormen, wat zorgt voor een dynamische leerervaring.
Daarnaast is er voldoende ruimte om eigen casussen en praktijkvoorbeelden in te brengen, wat helpt om de inhoud te verbinden met persoonlijke uitdagingen en situaties.