Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Beïnvloeden was het rollenspel maar ook de casuïstiek en theorie. De training is leerzaam en zeker het proberen waard. Ook de andere...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Beïnvloeden was het rollenspel maar ook de casuïstiek en theorie. De training is leerzaam en zeker het proberen waard. Ook de andere cursisten waren leuk
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Beïnvloeden waren de praktijk oefeningen die werden gehouden. Ik zou graag aan anderen willen vertellen dat deze training heel leerzaam...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Effectief Beïnvloeden waren de praktijk oefeningen die werden gehouden. Ik zou graag aan anderen willen vertellen dat deze training heel leerzaam was.
D. van G
De groepsdynamiek, casussen vanuit diverse hoeken en ervaringen bespreken. Dat sprak mij aan in de training. Het was geen droge cursus, de tijd ging erg snel en is een mooie aanvulling op je cv.
Marielle
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Perfectionisme 2.0 was de openheid van de deelnemers. Ook de praktische handvaten en praktische tips waren erg waardevol. Je leert dat...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Perfectionisme 2.0 was de openheid van de deelnemers. Ook de praktische handvaten en praktische tips waren erg waardevol. Je leert dat perfectionisme een kracht is en juist een mooie eigenschap is.
Elske
Wat mij het meeste aansprak in de training praktisch leidinggeven in 4 maanden zijn de casussen in combinatie met theorie en daardoor toepasbaar. Maak het huiswerk daardoor slijt de training in.
Jeroen
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Profileren was de gehele manier van trainen. Ik vond het fijn om samen de casus te kunnen bespreken. Doen! De training is goed voor je...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Persoonlijk Profileren was de gehele manier van trainen. Ik vond het fijn om samen de casus te kunnen bespreken. Doen! De training is goed voor je zelfreflectie en ontwikkeling.
Briseida
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Timemanagement waren de praktisch tools die we aangereikt kregen. Verder was de afwisseling tussen de theoretische en praktische oefeningen erg...Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Timemanagement waren de praktisch tools die we aangereikt kregen. Verder was de afwisseling tussen de theoretische en praktische oefeningen erg fijn.
Dennis Keasberry
De door de theorie ondersteunde rollenspelen en werkvormen vond ik me zeer aanspreker in de training praktisch leidinggeven. Aanrader voor de beginnende leider, je haalt er veel uit wat je in...De door de theorie ondersteunde rollenspelen en werkvormen vond ik me zeer aanspreker in de training praktisch leidinggeven. Aanrader voor de beginnende leider, je haalt er veel uit wat je in praktijk kan toepassen
Barry
Gesprekken met elkaar, s1, s2, s3 en s4. Enthousiaste leuke groep. Leerzaam en echt in de prakijk toepassen. Had het als positief ervaren, beter weten heo je dingen meot aangaan.
Bart
Wat mij het meest heeft aangesproken in de training Timemanagement waren de handvaten die ik heb meegekregen. Ook ben ik mij bewust geworden van mijn eigen gedrag. Ik zou deze training zeker aanraden.