Wanneer je verschillende onderwerpen met betrekking tot Professioneel Adviseren verder wilt ontwikkelen is deze training zeker een goede stap in de richting. de 7 fases van het adviesgesprek,...Wanneer je verschillende onderwerpen met betrekking tot Professioneel Adviseren verder wilt ontwikkelen is deze training zeker een goede stap in de richting. de 7 fases van het adviesgesprek, krachten veld analyse en de praktijkvoorbeelden van de trainer en deelnemers maakt deze training zeer waardevol en van toegevoegde waarde op het leerproces.
Stijn
Het stukje kennis meenemen van de andere aanwezigen. ervaringen horen en hiervan leren. Als je de optie hebt, zeker de moeite waard. het is leerzaam en je hoort van andere mensen hoe hun het...Het stukje kennis meenemen van de andere aanwezigen. ervaringen horen en hiervan leren. Als je de optie hebt, zeker de moeite waard. het is leerzaam en je hoort van andere mensen hoe hun het leiderschap ervaren. De training is goed bevallen.
Atilla
Het leren van nieuwe dingen over leidinggeven en de ervaringen van andere. Het is zeer leerzaam voor later. De training praktisch leidinggeven is erg effectief en heb er veel aan gehad.
Jeffrey
De vorm van lesgeven sprak me erg aan. De afwisseling tussen praktijk en theorie is erg goed en dat sprak mij aan in de training praktisch leidinggeven. Absolut de moeite waard, omdat je veel leer...De vorm van lesgeven sprak me erg aan. De afwisseling tussen praktijk en theorie is erg goed en dat sprak mij aan in de training praktisch leidinggeven. Absolut de moeite waard, omdat je veel leer in een korte tijd.
Rob Brown
Deze training heeft een positieve indruk achtergelaten op mij. De training wordt duidelijk uitgelegd en alle deelnemers worden actief betrokken door middel van praktijkvoorbeelden en het...Deze training heeft een positieve indruk achtergelaten op mij. De training wordt duidelijk uitgelegd en alle deelnemers worden actief betrokken door middel van praktijkvoorbeelden en het trainingsmateriaal. Aan te raden om deze training te doen, kan alleen maar helpen!
Heijmans
Wat mij het meeste aansprak is dat voor iedere thema dat aangehaald werd meteen juiste handvatten geboden worden om dit in de praktijk aan te vliegen. Het is een hele goede training is.
Anne
Een hele leerzame training. Wat ik erg fijn vond was de combinatie tussen de theorie (psychologie) + de praktijk voorbeelden. Deze training is goed voor je eigen ontwikkeling. Zeker een aan te raden...Een hele leerzame training. Wat ik erg fijn vond was de combinatie tussen de theorie (psychologie) + de praktijk voorbeelden. Deze training is goed voor je eigen ontwikkeling. Zeker een aan te raden training.
Andrienne
De combinatie theorie en praktijk. Daarnaast ook de interactie tussen de trainer en de klas sprak mij aan. De training praktische leidinggeven is een echte aanrader voor iedere manager en / of...De combinatie theorie en praktijk. Daarnaast ook de interactie tussen de trainer en de klas sprak mij aan. De training praktische leidinggeven is een echte aanrader voor iedere manager en / of leidinggevende
De aanpak is goed door steeds de theorie toe te passen in de praktijk. Daardoor twee leuke en behulpzame dagen gehad. Ik heb dingen geleerd die ik van tevoren niet had bedacht tijdens de training...De aanpak is goed door steeds de theorie toe te passen in de praktijk. Daardoor twee leuke en behulpzame dagen gehad. Ik heb dingen geleerd die ik van tevoren niet had bedacht tijdens de training Effectief Communiceren.
Ricardo Sack
Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens deze training is de aandacht voor alle deelnemers. Zo hadden alle deelnemers zijn eigen verbeterpunten om aan te werken en daar werd goed naar gekeken....Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens deze training is de aandacht voor alle deelnemers. Zo hadden alle deelnemers zijn eigen verbeterpunten om aan te werken en daar werd goed naar gekeken. Leerzame training!